TM Tønder slår ligahold

TM Tønder slår ligahold

TM Tønder er godt i gang med at finde sammen, så holdet er klar til sæsonstart. Indtil nu har holdet spillet tre kampe. I den første fungerede forsvaret ikke og vi tabte med 12 mål i Grindsted. I fredags blev der lavet for mange tekniske fejl mod Otterup der vandt med fire, men mandag aften gik det hele op i en højere enhed, på udebane mod Fredericia HK.

Fredericia HK er et godt ligahold, der op til denne sæson har forstærket sig med navne som Mads Christiansen, Jens Fredgaard, Nikolaj A. Nielsen og Cornelius Kragh, men TM Tønder har fået den vane at spille rigtig fine kampe i THansen arena, således også mandag aften. TM Tønder vandt således 29-27 efter 17-16 føring ved pausen.

Det var en rigtig flot kamp, hvor alle bød flot ind og 9 tekniske fejl mod Fredericia kan sagtens godkendes. De tekniske fejl kom fra bagkæden og det er helt naturligt i den fase vi er i netop nu. Når vi lærer hinanden bedre at kende bliver fejlene også færre. Samme bagkæde viste dog også at der er masser i vente fra dem. Andreas Haagen præsterede 8 redninger på 20 skud og sluttede således på 40%.

Det var derfor naturligvis en yderst tilfreds cheftræner, Michael Wollesen der erfterfølgende kunne gøre status: – Vi lykkes på rigtig mange parametre i dag. I de første 2 kampe har vi lavet henholdsvis 14 og 15 tekniske fejl, hvilket er alt for meget, så der var stort fokus på at passe på bolden, når vi havde den og søge de bedst mulige chancer. Det lykkes vi rigtig godt med. Der var godt flow i angrebet, og bagspillerne ramte hinanden godt i forhold til timing og fart. Vores forsvar spillede en meget fokuseret kamp mod et yderst kompetent angrebshold, og relationerne bliver ligeledes her bedre. Desuden stod Haagen en flot 2.halvleg. Jeg er meget tilfreds med samtlige spillere, der kommer i aktion, og jeg er glad for at se, at vi lærer og udvikler os fra kamp til kamp.

Nu skal der arbejdes videre med at få holdet spillet sammen og allerede på fredag klokken 16.00 kan du komme ned i hallen og se drengene mod ASV Habenhausen fra 3.bundesliga. Det sker i Tønderhal 2.

Målscorer for TMT blev:

Kristoffer Vestergaard: 7 (4)

Andreas Hampe: 4

Anton Filtenborg: 4

Niclas Buch: 3

Andreas Hylleberg: 3

Thomas Clausen: 2

Sjudur Olsen: 2

Teis Horn: 2

Mikkel Damgaard: 1

Jesper Redlefsen: 1

Jonas Wilde: 17%

Andreas Haagen: 40%