TM Tønder tog pointene i Vendsyssel

TM Tønder tog pointene i Vendsyssel

Det første kvarter i Hjøring var ren målbytteri, med TMT foran for det meste. ESV førte 4-3 og 5-4, men det var også de to eneste føringer til Nordjyderne i den kamp. Midtvejs var stillingen 7-7, men her fik TMT et lille overtag, og med 4 mål i streg blev det 7-11 til TMT. En udvisning af Anders Sell blev tabt 0-2 og det samme gjorde en periode med 4 mod 6, da både Viktor Vlastos og Kasper Fey var udvist, så undertalsminutterne var dyre og hjemmeholdet fik reduceret til halvlegsresultatet 13-14.

TM Tønder har det med at starte frygteligt efter pausen, men ionsdag aften gik det lige modsat. TM Tønder scorede de første 4 mål og bragte sig i front med 13-18. Midtvejs i 2.halvleg lykkedes det hjemmeholdet at få kontakt ved stillingen 20-21 og det sidste kvarter skulle blive rigtig tæt. TM Tønder holdt afstanden på skiftevis 1-2 mål og med 1.48 minutter tilbage fik ESV reduceret til 26-27. Nichlas Buch var dog for alvor i vindermode og krydrede en flot præstation med en scoring til 26-28, inden Benjamin Holm lukkede og slukkede med målet til 26-29 femten sekunder før tid. Dermed kunne pointene tages med til Tønder.

Efter kampen kunne Michael Wollesen glæde sig over at TM Tønder har fået lagt afstand til de tre bundhold, som vi alle mangler at møde, en gang endnu: – Det blev præcis lige så svært, som vi havde forventet, og man kunne godt se, at der var meget på spil for begge hold. I første halvleg formåede vi at opbygge en føring på 3-4 mål, men bliver så ramt af nogle dumme udvisninger, som gør, at de kommer med igen. I anden halvleg kommer vi godt fra land og opbygger en føring på 4 mål. Kampen ligger her og vipper. Desværre brænder vi en del oplagte chancer, og de kommer med igen. De sidste 10-15 minutter bliver en nervøs affære. Heldigvis hiver Jonas nogle gode redninger frem på vigtige tidspunkter, og vi bliver på intet tidspunkt bange for at vinde. Specielt Niclas gik forrest, da det brændte allermest på, fortalte cheftræneren inden en lang tur til Sønderjylland ventede.

Niclas Christiansen 6, Mikkel Ebeling 5, Benjamin Holm 5, Troels Jørgensen 5, Kasper Lydiksen 4, Lars Kooij 3, Teis Rasmussen 1.