TM Tønder topper på mediesiden
TM Tønder topper på mediesiden
TM Tønder topper på mediesiden
TM Tønder topper på mediesiden

TM Tønder topper på mediesiden

TM Tønder Håndbold fylder godt i mediebilledet

Skrevet d. 9. september 2020 af
Kim Møller
TM Tønder topper på mediesiden

TM Tønder Håndbold, pressemeddelelse, 08. september 2020

TM Tønder Håndbold er topscorer, når det gælder omtale

Nyere undersøgelse fra Infomedia viser, at TM Tønder i 2019 var den mest omtalte klub i 1.division på tværs af 26 udvalgte divisionsklubber over hele landet. Et resultat man er stolt af, og som også skaber værdi hos klubbens mange trofaste sponsorer.

– I TM Tønder er vi stolte af at komme ud over rampen og være synlige med vores budskaber, som ikke kun bliver spredt regionalt, men også på en landsdækkende skala. Vi arbejder strategisk med at få eksponeret klubben, og derfor er vi glade for at se, at vi lykkes med vores arbejde, siger Kim Wittenkamp, direktør hos TM Tønder.

Rapporten, der er foretaget af Infomedia, undersøger udvalgte divisionsklubber, under Divisionsforeningen Håndbold, synlighed i medierne. Analysen inkluderer 26 forskellige dame- og herreklubber over hele landet – og på tværs af klubberne i undersøgelsen er TM Tønder Håndbold den klub med mest omtale.

Stor synlighed – ikke kun lokalt

Helt konkret udgør TM Tønder 23 % af det samlede antal omtaler af alle klubberne i Infomedias undersøgelse. De er også den klub med den største rækkevidde. Det vil sige, at TMTs budskaber potentielt er nået helt ud til 385.783.521 læsere, lyttere og seere.

Det er primært i de regionale og lokale dagblade, samt landsdækkende dagblade og hjemmesider, at TMT er mest synlig. Men især i region Syddanmark er omtalen stor, hvilket bakker op om klubbens ambition om være hele Tønder kommunes sportslige fyrtårn, samtidig med at de opnår større og større bevågenhed udenfor kommunens grænser.

Det er ikke kun TMT-teamet, som er stolte over den flotte placering i forhold til de andre klubber, men også sponsorerne er meget tilfredse.

– Hos PTI er vi rigtig glade for at høre, at TMT har fået gang i omtalen – både landsdækkende og lokalt. Dejligt at det ikke blot begrænser sig til lokal omtale, men at klubben også har fået fat i de landsdækkende medier. Det betyder noget for klubben, men også for os som sponsorer – det bekræfter os i vores støtte, siger Anneli Seide Lorenzen fra PTI.

Kontaktinformation
For yderligere spørgsmål kontakt direktør Kim Wittenkamp på mobil 42 15 69 96

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Generalforsamling i støtteforeningen

Kære medlem af TM Tønders støtteforening Til støtteforeningens medlemmer. I henhold...
2 uger siden