TM Tønder Ungdom
TM Tønder Ungdom
TM Tønder Ungdom
TM Tønder Ungdom

TM Tønder Ungdom

Trænerne er på plads til kommende Sæson

Skrevet d. 29. januar 2018 af
tmt
TM Tønder Ungdom

Det er med stor fornøjelse og glæde, at TM Tønder Ungdoms sportsudvalg kan præsentere trænersammensætningen for vores U16 & U18 Drenge til sæsonen 2018/2019.

U16 Drenge:

Det er med stor glæde, at vi har kunnet forlænge aftalen med den nuværende cheftræner Morten Mose Pedersen, så den også gælder for sæson 2018/19. Det er også med stor glæde, at vi har kunnet forlænge aftalen med den nuværende holdleder Bjarne Roth.

U18 Drenge:

Det er ligeledes med meget stor glæde, at vi har kunnet opnå forlængelse af aftalen med Michael Wollesen som cheftræner for sæsonen 2018/19.

Det er med stor fornøjelsen, at kunne præsentere Lars Hemmsen som ny assistent-træner på U18 gruppen. Lars Hemmsen har tidligere været elite-spiller i TM Tønder, og vi er sikre på, at hans viden og erfaring kan være med til at give et løft til udviklingen af de unge spillere.

Det er glædeligt, at vi også har kunnet forlænge aftalerne med Leif Ibsen & Torben Poulsen, så den også omfatter den kommende sæson. Leif og Torben vil primært fungere som udskiftningsledere for U18-2/ung senior i nært samarbejde med cheftræneren for U18 samt cheftræneren for 3 division herre.

Vi har også den glæde at kunne meddele, at vi har kunnet opnå forlængelse af aftalen med Holderleder Pia Matzen, så drengene også i kommende sæson kan blive forkælet af deres ”reserve-mor”.

Vi har aldrig været i tvivl om, at vi gerne ville forlænge aftalerne med den nuværende trænerstab, for alle har i den indeværende sæson og tidligere sæsoner gjort det fremragende, og dette ikke kun på det sportslige plan.

Vi er meget glade for den kontinuitet/stabilitet som forlængelserne medfører, og at vi har sikret os et meget stærkt træner-team til vores U16 og U18 drenge-gruppe, så vi kan fortsætte den meget gode udvikling som klubben er inde i.

mvh

Sportsudvalget, TM Tønder Ungdom.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden