TM Tønder vandt DHK Cup
TM Tønder vandt DHK Cup
TM Tønder vandt DHK Cup
TM Tønder vandt DHK Cup

TM Tønder vandt DHK Cup

Skrevet d. 13. august 2017 af
Kim Møller
TM Tønder vandt DHK Cup

TM Tønder vandt både indledende kamp og finalen efter kampe med fine præstationer.

I den første kamp mod Flensburg/Handewitt’s andet hold skulle der spilles lidt socialt. Martin Kærgaard, Rolf Ravn, Kristian Klitgaard og Ulrik Eggert sad over, og der var kun ganske lidt spilletid til Oliver Eggert og Kristian Stoklund.

Kristian Trans stod på mål fra start, og han tog i den grad fra, så der gik hele 11 minutter inden tyskerne scorede. Flensburgs målmand havde dog også et godt tag på vore skytter, så stillingen var blot 3-0, da de scorede på en ripost, efter et straffekast. Det var tyskernes andet straffekast, men Trans nappede dem begge. Ved pausen var stillingen 8-5.

I anden halvleg tog Mathias Mosel over og han holdt buret rent i over 12 minutter, godt hjulpet af Christian Trans, der kom ind og nappede yderligere 3 straffekast. Først i 6.forsøg lykkedes det at få bolden forbi ham. Også Benjamin Holm gjorde sig flot bemærket i den kamp, med en god håndfuld mål. Kampen sluttede 17-12 til TMT.

Efter en bronzekamp mellem de to Flensburg hold i en højdramatisk kamp med et meget levende publikum, skulle TMT spille finale mod VFL Lübeck Schwartau, som vi for nyligt mødte i Tønderhallen og spillede uafgjort i mod. Denne gang blev der ikke spillet socialt. Torben Sørensen gik benhårdt efter resultatet.

Fra start af havde forsvaret ikke rigtig fat, og selvom Trans tog godt fra kom vi bagud 2-6, inden vi kom tilbage i kampen og fik udlignet til 7-7.  Lübeck fik et enkelt straffekast, og det tog Trans sig naturligvis af. Ved pausen var vi bagud 9-10.

TMT kom langt bedre ind efter pausen, havde flot fat i forsvaret og Mathias Mosel lavede mirakler i målet. Kristian Stoklund tog sammen med Eggert brødrene et stort ansvar. Vi var aldrig bagud i en anden halvleg, hvor vi kun lukkede tre mål ind, og sluttelig vandt 16-13.

TM Tønder vandt altså pokalen og Christian Trans, der tog hele hallen med storm, og reddede seks af syv straffekast blev enstemmigt kåret til turneringens bedste spiller.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden