TM Tønder vandt til sidst
TM Tønder vandt til sidst
TM Tønder vandt til sidst
TM Tønder vandt til sidst

TM Tønder vandt til sidst

TMT havde store problemer med Roskilde undervejs

Skrevet d. 27. januar 2022 af
Kim Møller
TM Tønder vandt til sidst

TM Tønder kom helt fra start, som vi ønskede det, og efter bare 6 minutter stod der 4-1 og Roskilde kaldte til timeout. Her fik de sagt de rigtige ord, for fem minutter senere stod der 4-4, efter at TMT havde brændt nogle fine chancer, bl.a. et straffekast. Selv om TMT kom på 6-4 var det dog Roskilde der så stærkest ud og ved 8-8 scorede de 4 mål på 3 minutter, uden at TMT scorede. For at få mere gang i scoringerne gik TMT i 7 mod 6 og derved halede vi lidt ind på Roskilde til pausen, hvor der stod 14-16.

– Vi starter godt ud via solidt forsvarsspil og gode kontraløb og bringer os foran 4-1. Her har vi mulighed for at udbygge yderligere, men vi brænder en fri chance og et straffe. Herefter kommer Roskilde bedre med. De vinder for mange dueller både i forsvar og angreb, hvilket gør, at de scorer ofte når de har bolden, og vi har tilmed svært ved at score. En periode med 7 vs. 6 holder os inde i 1. Halvleg, og vi er kun nede med 2 til halvleg, siger cheftræner Michael Wollesen om 1.halvleg.

Fire minutter efter pausen, kunne en velspillende Jaris Tobeler score til 18-18 og lidt senere kunne lige så velspillende Malte Schnoor score til 20-20. Roskilde scorede dog nærmest efter behov og med tre mål i træk, kunne de bringe sig på 20-23 og vi haltede igen efter. Den føring holdt til 25-28, men så begyndte det at spille for TM Tønder. Emil Mathiasen tog vigtige bolde og Andreas Hampe scorede vigtige mål. Med fem mål i træk kunne vi bringe os foran med 30-28. Syv mod seks spillet var igen afgørende for TM Tønder, mens trætte Roskilde spillere ikke havde det der skulle til at vende kampen til deres fordel. Jesper Redlefsen og Jaris Tobeler var skarpe i slutningen og det hele endte lykkeligt med en hjemmesejr på 36-32.

– I anden halvleg får vi hurtig kontakt, inden Roskilde igen trækker fra. Vi får igen svært ved at komme til gode chancer, og vi mangler redninger midtvejs i anden halvleg. Vi går igen i 7 vs. 6 og spiller os konsekvent til gode chancer, som vi omsætter. Mod slutningen får Emil også fat i målet, og det betyder, vi trækker fra og vinder, slutter Michael Wollesen.

Jaris Tobeler: 6

Jesper Redlefsen: 6

Malte Schnoor: 6

Anton Filtenborg: 5

Andreas Hampe: 4

Teis Horn Rasmussen: 3

Mikkel Damgaard: 2

Thomas Clausen: 2

Kristoffer Vestergaard: 1

Andreas Hylleberg: 1

TM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidstTM Tønder vandt til sidst

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ny Cheftræner til TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold Elite har ansat ny cheftræner til klubbens mandskab...
1 uge siden

En stor tak til en rigtig klubmand.

Når indeværende sæson er færdigspillet, skal TM Tønder Håndbold have ny...
2 uger siden

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede...
2 uger siden

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på...
2 uger siden

Velkommen til 2023

2022 er fortid og det har overordnet set været et fint...
4 uger siden

Et kvart sekund fra sejren

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de...
5 dage siden

TM Tønder møder bundholdet

Da TM Tønder sidst i september gæstede Roskilde var vi i...
2 dage siden

Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at...
1 uge siden

De 22 hold til støtteturen

Kreditbanken Det Blå Gymnasium 1 Det Blå Gymnasium 2 Det Blå...
3 uger siden

Fælles gåtur på søndag

Så er det snart søndag og årets første store begivenhed skydes...
3 uger siden

Støtteturen slutter med fælles hygge

Husker du da vi for et år siden gik den sidste...
4 dage siden