TM Tønder var tæt på.
TM Tønder var tæt på.
TM Tønder var tæt på.
TM Tønder var tæt på.

TM Tønder var tæt på.

TM Tønder rystede Kolding, der dog vandt til sidst.

Skrevet d. 19. maj 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
TM Tønder var tæt på.

KIF bragte sig foran 2-0, men det rystede ikke TM Tønder, der hurtigt kom på 2-2. Holdende fulgtes herefter af til 6-6 efter 12 minutter. Med fire scoringer i træk lignede Kolding dog et hold der skulle tage sejren, ikke mindst fordi TM Tønder måtte arbejde benhårdt for at komme til afslutninger mod et virkeligt stærkt Kolding forsvar. 10-6 efter 16 minutter.

Kendetegnende ved TMT er dog at de aldrig giver op og Koldings forspring blev langsomt hentet. Efter 22 minutter stod der således 12-11. Halvlegsføringen på 17-14 var også et mål eller to for stort, i forhold til hvad holdet havde præsteret. 14 mål er absolut godkendt, men 17 i den anden ende var nok lige i overkanten.

Efter pausen lagde TMT ud med at score, men tre Kolding mål i streg gav Kolding en føring på 20-15 efter 34 minutter. Koldingtilhængerne havde det godt, men det skulle snart ændre sig. TM Tønder er mestre i aldrig at give op, og på 10 minutter blev 20-15 til 21-22 til TMT. Kolding var i den grad rystede, og med 10 minutter tilbage var stillingen 24-25. TMT havde bolden og man havde fornemmelsen af at en tomålsføring kunne knække hjemmeholdet. Det lykkedes desværre ikke og Kolding kom foran 26-25. Seks minutter før tid kom Kolding på 28-26 og TM Tønder måtte satse lidt. Nu lykkedes Kolding dog mest og kunne vinde 33-28. Sejren blev lidt større end spillet var til, men den kunne sagtens være gået vores vej.

Drengene fortjener stor respekt for at have spillet en stor sæson, til trods for at mange stoppede efter sidste sæson. De fortjener bestemt også stor respekt for at have presset KIF Kolding til det aller yderste i tre oprykningskampe. Efter kampen stod spillere og de 400 TMT tilskuere længe og klappede af hinanden. En flot sæson er nu forbi.

TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.TM Tønder var tæt på.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden