TM Tønder vs Sønderjyske –  Part II
TM Tønder vs Sønderjyske –  Part II
TM Tønder vs Sønderjyske –  Part II
TM Tønder vs Sønderjyske –  Part II

TM Tønder vs Sønderjyske – Part II

Lokalbrag - 3 division

Skrevet d. 17. november 2017 af
tmt
TM Tønder vs Sønderjyske –  Part II

Søndag eftermiddag, nærmere bestemt kl. 14.00 ligger Tønder hal 2 halgulv til endnu et spændende opgør i 3 division, når vi tager imod liga-reserverne fra SønderJyske (HF Sønderborg).

Modsat kampen for 14 dage siden (læs LIGA kampen) er det ikke os (TM Tønder) som er det ”jagtende” hold, men derimod SønderJyske, for et nederlag vil placere dem solidt i midten af rækken og omvendt vil en sejr betyde at de rykker nærmere toppen. En sejr til os vil betyde en klar cementering af vores 2 plads og give rigtig meget luft ned til holdene i bunden af rækken samt en god afstand holdene i midten af tabellen, som er vores primære mål.

Gæsterne fra Sønderjyske kommer med 2 friske sejre i bagagen og deres selvtillid er klart i top, så der venter os en meget svær opgaven. Vores egen selvtillid er naturligvis også helt i top qua vores placering og vi har stor tro på egne evner – så jeg er sikker på det bliver en meget seværdig kamp.

SønderJyske har et rigtig godt hold, hvor især Jacob Lyck (liga tilknytning) er deres lysende stjerne men også spillerne Mikkel Hansen, Nicolai E. Keller er værd at ligge mærke til – så vores forsvar kommer på en svær opgave – men mon ikke vi kan finde en løsning på at dæmme op for disse spillere – jeg tror det !!

Vi har igen alle mand klar igen efter ferie, praktikophold osv.  så vi er klar til at give den maks gas – om det så er nok til at vinde, og beholde de 2 point i Tønder skal tiden, vise men helt sikkert er det – vi vil sælge os så dyrt som muligt.

Vi samler jo nok ikke så mange tilskuere som sidst SønderJyske (læs Liga) gæstede Tønder, men vi fra 3 division teamet, håber da meget, at mange af TM Tønder’s trofaste tilskuere vil slå et smut forbi hallen og støtte vores unge hold – de har så meget fortjent en stor opbakning.

Husk håndbold skal ses live i hallen – så vi ses på søndag

Mvh – træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden