TMT 2 møder Kolding HK

TMT 2 møder Kolding HK

Der har ikke været spillet meget håndbold i Tønderhallen på det seneste, men i weekenden er der igen masser af håndbold på programmet. Hovedkampen er 3.divisionskampen mellem TM Tønder 2 og Kolding HK/KFUM, der slutter festen af på søndag klokken 14.00

TM Tønder har fået 3 point ud af de første 4 kampe, hvoraf de tre har været på udebane. De to seneste kampe har givet store nederlag på udebane mod ligareserverne fra SønderjyskE og Ribe-Esbjerg. Også Kolding har haft det svært og står uden point efter tre kampe. De har også lidt store nederlag i udekampene. TM Tønder kan dog glæde sig over at de på hjemmebane, som de eneste har slået topholdet KIF 2.

Brian Smiedemann siger om søndagens kamp: – Vores talentfulde unge 3 division mandskab skal endelige spille på hjemmebane igen – nemlig Søndag den 31.10.2021 kl. 14.00. Efter 2 klare nederlag på udebane mod hhv. Esbjerg & SønderJyske, skal vi forsøge at nu forsøge at rejse os mod Kolding. Kolding har ikke for den mest perfekte start på denne sæson, da de stadig har den første sejr tilgode. Men dette må/skal vi ikke lade os snyde af, for de har mødt 3 af de formodede tophold, så det skal man ikke ligge det store i.

Kolding råder over en meget rutineret hold , hvor især deres sidste skanse Karsten Tietje kan gøre livet surt for de fleste skytter. Så vi må håbe at den tidligere TM Tønder spiller ikke har for en al for god dag på kontoret. Vi kommer igen til at benytte spillere fra vores talent fulde U19 trup som kommer ind til kampen med 2 sejre i bagagen – så de har selvtilliden helt i top, og  dette krydret med rutinen fra bl.a. Lars Reinholt og Danny Simonsen så skal det nok blive godt.

Men vi får brug for den 8.mand i form af det trofaste TM Tønder hjemmepublikum – så jeg håber at mange vil lægge vejen forbi Tønder Hal 2 på søndag og støtte det unge mandskab.

Så kom og bak os op, Søndag den 31.10.2021 kl. 14.00. Sammen er vi stærke.

Se weekendens program i Tønderhallerne her: