TMT 2 slår rækkens bedste hjemmehold

TMT 2 slår rækkens bedste hjemmehold

Kiggede man på stillingen inden weekendens kamp, så var det nummer tre der mødte nummer fire, da Søndersø tog imod TM Tønder 2 i 3.division. Den omvendte kamp i Tønderhallerne var blevet vundet af TMT med 28-26, men nu var Søndersø på hjemmebane, og det er de rigtig gode til, bedre end nogen andre. De første 10 hjemmekampe var ganske enkelt blevet vundet, rub og stub, så det var noget af en opgave TMT skulle ud på.

Cheftræner Morten Mose fortæller:

“Det er altid en fornøjelse at komme rundt i landet og møde unge mænd fra Tønderområdet. I går løb vi ind i Thomas Oesen, som har trådt sine barnesko i Møgeltønder og senere i TMT. Det kunne man godt se – for puha hvor gjorde han det onde ved os i store dele af kampen i går. Vi havde et rigtigt stærkt hold med i det fynske, men også et meget ungt hold med Jacob Brandt som klar alderspræsident.. Grundet landskamppausen, var vores hold suppleret med Anton, Troels og Mathias – derudover havde vi Livio med som holdleder og tilskuer”.

“Uanset hvad man stiller med, skal man imidlertid altid være der fra kampstart. Det var vi ikke. I begge ender af banen spillede vi under niveau i de første 30 minutter. En af forklaringerne var måske de manglende relationer i forsvaret, men der blev også brændt chancer og tabt bolde i  angrebet. Stemningen i den fyldte Søndersø-hal var således helt i top,  ført an af Thomas, som både med indspil og skud var altdominerende. Til sidst i halvlegen fik vi dog sat noget forsvar sammen som gav forhåbninger for 2 halvleg. Vi var bagud 16-10”.
“2 halvleg blev helt anderledes. Forsvaret stod tæt og det gav nogle muligheder den anden vej. Mathias gik helt mål-amok efter pausen og da alle chancer blev udnyttet fik vi hurtig hentet Søndersø. Det var også som om selv Thomas Oesen løb lidt tør for kræfter efterhånden som kampen skred frem. De prøvede med noget 7 mod 6, som imidlertid ikke gav pote. Til slut trak vi sikkert fra og vinder 34-30. Udover Mathias bidrog Lasse også med mange mål og Emil havde fine redninger i målet. Nu venter sæsonens sidste 3 kampe. Vi kan ikke nå alverden, men vil give den gas med henblik på at nå 3 pladsen, som vil være en rigtig fin placering”.