TMT døde med skoene på

TM Tønder var top klar og super motiverede fra kampens start. spillerne ofrede sig, også når det gjorde ondt og det bekom ikke Ringsteds kommende ligaspillere. 2-6 efter godt 7 minutter og TMS tog timeout. Et top tændt TMT havde for let ved at lure hjemmeholdets spil og udnyttede dette til kontra mål og så tog Emil boldene, når det lykkedes at komme til afslutninger. Det ændrede dog ikke det store og bare 206 sekunder senere tog de endnu en timeout, da førte TMT med hele 3-10. Det hjalp og TMS fik reduceret til 7-10, primært på grund af et målmandskifte og mere aggressivt forsvarsspil. TM Tønder måtte nu arbejde hårdt for at komme til afslutninger og med fire mål i rap kunne hjemmeholdet bringe sig foran med 14-13, mens Viktor Bergholt lå på sidelinien og fik sin fod pakket ind. Jesper Redlefsen sørgede dog for en halvlegsføring til TMT på 14-15.

Efter pausen var TMT hele tiden et skridt foran og efter 4 minutter sørgede Jesper for en tremålsføring til 16-19. Samme Jesper gjorde det til 19-22 i det 40.minut i en kamp hvor Mathias Nikolajsen havde storspillet. TMS kom på minus et, men TMT havde hele tiden evnerne til at trække fra igen og så stod der 22-25, midvejs i 2.halvleg. Foran 26-27 og 8 minutter igen brændte vi for anden gang et straffekast og TMT der havde måttet bruge mange kræfter for at komme til afslutninger, gennem hele kampen, synes nu at virke lidt trættere end hjemmeholdet. Marginalerne gik også hjemmeholdets vej og de kunne bringe sig foran 30-27. Disse marginaler var f.eks. da Jonas Wilde redede et straffekast og TMS scorede på riposten, samt en vigtig redning af Emil der gik ud til indkast. Samtidig havde vi en del afslutninger i de sidste minutter der manglede kvalitet og det blev udslagsgivende og TMS endte med, lidt ufortjent at vinde med 33-29. Vi manglede lige de sidste ressourcer, da kampen skulle afgøres.