TMT henter stregspiller i Skovbakken

TMT henter stregspiller i Skovbakken

TM Tønder har indgået aftale med den 21-årige stregspiller, Carl Søndergaard, som klubben henter hos kollegaerne IK Skovbakken i 1.division.

Endnu en ung spiller er fra den kommende sæson på kontrakt hos TM Tønder Håndbold. Klubben har skrevet en 2-årig kontrakt med Carl Søndergaard, der i denne sæson har spillet 1.division hos IK Skovbakken, hvor han pt. er den næstmest scorende spiller.

Om skiftet til TM Tønder udtaler Carl Søndergaard:
”Efter foreløbig 2 1⁄2 gode år hos IK Skovbakken, så er det for mig et perfekt tidspunkt at prøve næste step i karrieren. Hurtigt i forløbet med TM Tønder fandt jeg ud af, at klubben er et rigtig godt match for mig. Helt fra de første snakke med sportschefen og den kommende træner i TM Tønder Håndbold, har der været klare ambitioner for både min individuelle udvikling samt klubbens mål for den kommende sæson. Jeg kommer til en klub med et mere professionel set-up, og hvor jeg ved, at der er et fantastisk godt træningsmiljø. Der bliver kamp om pladserne, og jeg håber at kunne bidrage med min erfaring fra kampene i 1. division og få godt med spilletid i kampene, så jeg udvikler mig som spiller. Jeg har efterhånden spillet en del gange i Tønder Hal 2 som udebanehold, det glæder jeg mig til at komme til som hjemmehold. Her er virkelig en fed stemning, og man mærker i kampene, at der er stor opbakning til hjemmeholdet. Jeg ser meget frem til at komme til TM Tønder.”

Tilgangen af Carl Søndergaard glæder også sportschef Steen Thomsen:
”Carl er endnu en ambitiøs og hårdtarbejdende spiller, som kommer til klubben i den kommende sæson. Vi har gennem de seneste par sæsoner spillet flere gange mod Carl, hvor han har vist sig som en dygtig stregspiller i angrebet og en stærk spiller i forsvaret. Han er fysisk stærk og med et godt blik for spillet. Han er dygtig i screeningsspillet og en god afslutter, hvilket også ses af at han er næstmest scorende i hans nuværende klub. Vi glæder os til at han kommer til klubben, og bliver en del af vores gode træningsmiljø, hvor vi den kommende sæson får en god blanding af ungdom og rutine. Kontrakten med Carl betyder endvidere, at vi har afsluttet kabalen omkring stregspilspositionen, ligesom vi med Carl på holdet udvider vore muligheder omkring det defensive. Vi har således nu med Carl, Phillip og Tobias 3 meget kompetente stregspillere i truppen, som alle kan dække i ”midterforsvaret”. Endelige er det overensstemmelse med vores strategiske satsning, at Carl i lighed med langt de fleste spillere i vores trup, har valgt at flytte til Tønder kommune og bosætte sig her, når kontraktperioden begynder. Vi håber derfor, at vore sponsorer, fans og samarbejdspartnere vil tage godt i mod Carl i de kommende sæsoner.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold