TMT keepere gør det godt
TMT keepere gør det godt
TMT keepere gør det godt
TMT keepere gør det godt

TMT keepere gør det godt

TM Tønders keepere er kommet godt fra land

Skrevet d. 21. september 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
TMT keepere gør det godt

TM Tønders keepere er kommet rigtig godt fra start i denne sæson. Især i de to udekampe på fyn, hvor de har været kampafgørende. I de tre første kampe har modstanderne fået tildelt 17 straffekast. 10 af disse er blevet pillet af Jonas Wilde og Simon Egtved. Det er da en imponerende statistik.

Også i Nyborg gik det rigtigt fint. Jonas Wilde spillede lidt over 50 minutter og blev noteret for 16 redninger, mens han lukkede 17 mål ind, så en flot reningsprocent på lige knap 50. Efter kampen var det da også en særdeles tilfreds keeper der fortalte: – Jeg kom rigtig fint fra start, forsvaret stod godt, og jeg fik taget et par bolde. Det blev sådan set bare bedre fra minut til minut, så det var rigtigt fint.

Jonas Wilde tog to af to straffekast i 1. halvleg og efter pausen udnyttede han at Nyborg havde taget målmanden ud. Han skød fra eget felt og bolden tog indersiden af stolpefoden og den gik lige akurat ind. – Genau gezielt, grinede den tyske målmand med henvisning til at det var lidt stolpe ind, lige netop i den situation.

Nyborg fik dog skudt hul på Jonas på straffekastene, da de scorede på de to første straffekast efter pausen. Da de igen fik straffe sidst i kampen blev Simon Egtved sat i målet. Simon kvitterede med en redning og til trods for at Nyborg scorede to mål på Simon tog han lige endnu et straffe med halvandet minut tilbage, inden han sluttede af med en fantastisk dobbeltredning i Nyborgs sidste angreb.

Jonas Wilde glædede sig meget over målmandskolegaens indsats: – Simon og jeg kommer rigtigt godt ud af det med hinanden. Vi bakker hinanden godt op uanset hvem der står. Vi er rigtig gode venner og glæder os når den anden står godt.

Fredag aften klokken 19.00 kan du komme ned i Tønderhal 2 og se om Jonas og Simon kan tage pippet fra Ajax København. Billetsalget starter tirsdag morgen klokken 8.00 – Bestil din billet her.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden