TMT missede sejren

Det blev et deja vu til hjemmekampen mod Rækker Mølle, hvor vi tabte perioden mellem 5. og 12.minut med 0-8. Denne gang var det det mellem det 7. og det 23.minut, der blev tabt 6-0. Det startede ellers rigtigt fint da Andreas Hylleberg, med to flotte energimål gjorde det til 1-2 føring til TMT. Et 3.forsøg fra ham sendte ham dog på bænken, inden Kristoffer Vestergaard gjorde det til 3-4 på straffekast. Så kom den dårlige periode og grindsted kom foran 9-4. I perioden havde TMT masser af chancer, men enten sad afleveringen i en contra helt nede i fødderne, eller store chancer blev sendt forbi mål. I et undertal kunne Grindsted keeperen desuden sende bolden i et tomt TMT mål.

De store afbrændere fra især venstre fløj betød at Jesper Redlefsen kom kom ind, og med fart i benene kunne han score til 10-6 og 10-7. Grindsted spillede dog med et flot bundniveau og lod sig ikke slå ud, og kunne gå til pause med en 13-9 føring. Første halvlegs klart bedste TMT spiller, Andreas Meyer Ejlersen havde en del redninger, men vi fik aldrig rigtig udnyttet dette med en god kontrafase. Angrebsspillet kom aldrig rigtig til at fungere.

En god start på 2.halvleg kunne gøre kampen spændende igen, men desværre var det Grindsted der scorede de to første mål. Jesper Redlefsen scorede i undertal, men Grindsted svarede igen med tre scoringer til 18-11 og havde godt styr på det. Troels Clausen scorede et par mål og Jesper Redlefsen brændte en enkelt og røg tilbage på bænken. Et par mål af Viktor Bergholt og et af Anton Filtenborg, blev fulgt op af to straffemål af kristoffer Vestergaard og så stod der 22-19 og kampen fik liv igen. Mathias Nikolajsen var velspillende, men på afgørende tidspunkter lavede vi hele tiden fejl i angrebsspillet og kontrafasen, lige som mange store chancer blev sendt forbi mål. Forsvarsspillet var godkendt, men der var problemer med at holde en fysisk stærk Jonas Fulgsbjerg, der gang på gang kunne løbe igennem og score. Det sluttede med et nederlag på 27-24, nøjagtigt som i det omvendte opgør som vi vandt.

På søndag spiller vi hjemme mod Odder og der står livsvigtige point på spil. Vinder vi den kamp, har vi 6 point ned til stregen med fem kampe tilbage. Der bliver der virkelig brug for sæsonens bedste opbakning i Tønderhal 2.