TMT møder FIF

TMT møder FIF

FIF er af mange udset til at rykke ned i anden division i denne sæson, primært fordi de typisk mister deres bedste spillere efter næsten hver eneste sæson, men FIF er bare helt fantastiske til at udvikle talenter. Derfor skal man passe på med at dømme dem ude og det har de også allerede bevist i denne, så korte sæson. Efter to klare nederlag mod Ajax og HØJ har de fundet spillet og har vundet de to seneste kampe, ude mod Otterup og hjemme mod TMS Ringsted.

Det er således et selvsikkert hold der stempler ind i Tønderhal 2, søndag eftermiddag, med målsætningen om at hente yderligere to point til samlingen. Sidste sæson slog vi FIF med 7, men tabte med 5 i Frederiksberghallerne, så det er et hold, der på deres gode dage kan spille særdeles hurtigt og attraktiv håndbold.

TM Tønder skal for at slå FIF, score rigtig mange mål. I sidste sæson scorede de 28 og 31 gange mod os og i de seneste to kampe har de scoret 31 og 32 gange. Det er særdeles vigtig at vi står godt i deres etablerede angreb og så skal vi afslutte fornuftigt, så de ikke for gang i kontrafasen, ellers kan det komme til at gøre særdeles ondt. Og så skal vi fortsætte det fine angrebspil vi har spillet i de første fire runder. Lykkes vi med de ting, vil vi kunne slå FIF.

Vi håber at rigtig mange vil dukke op i hallen på søndag klokken 15.00, sammen er vi stærke.

Husk at du kan stemme på kampens spiller fra klokken 16.00 og indtil kampen slutter, på Tophåndbold app’en

p.s. vi arbejder stadig benhårdt med at få hallens internetforbindelse til at spille sammen med Tophåndbolds app. Der bliver ingen livestreaming på søndag, men det skulle gerne virke til næste hjemmekamp.