TMT møder potientelt tophold

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv om de aldrig er lykkedes med at bide sig fast i landets bedste række, så er det en stærk modstander, der kommer til Tønder, søndag eftermiddag. Både sportsligt og økonomisk er Skive FH en sværvægter, set med 1.divisions øjne og opgaven bliver rigtig svær for TM Tønder Håndbold.

Kigger man lidt på deres resultater, er det svært at gennemskue om det er en bestemt type hold, de har det svært imod. Det er som om at det er lidt op til dem selv om de vil vinde. Er de parate, så slår de alle og i forrige sæson manglede paratheden måske en smule i de to kampe mod TM Tønder, der vandt med to i Skive og med tre i Tønderhal 2

Ser man på årets hold, så er der rutinerede spillere som Mathias Damgaard, Nicolei Jensen og Frederik Børm. Det er dog ikke ikke dem der scorer målene. Her er Daniel Lund (16), Oliver Juhl (12) og Joachim Hyldgaard (12) de mest scorende. Deres 87 mål er fordelt på mange spillere, så der er nok at holde øje med. Hjemmesejre over Rækker Mølle og HCM, samt et uafgjort resultat i FIF, betyder at Skive ligger med i toppen, to point foran TMT.

TM Tønder kan ikke være tilftredse med resultaterne i de to seneste opgør. Nederlaget i Grindsted kan man godt leve med, men størelsen og det faktum at vi aldrig var tæt på noget i den kamp er naturligvis bekymrende.

Skal der to point på kontoen søndag eftermiddag, skal vi ud og præstere på alle parametre. Forsvaret, keeperne og omstillingsspillet skal sidde lige i skabet og der skal spilles angrebsspil i højt tempo. Alt dette skal vi lykkes med, for ellers render favoritterne fra Skive med pointene, det kan ikke diskuteres. Heldigvis er det altid lidt nemmere at være underdogs og det er vi denne gang.

Publikum kan forvente en intens kamp, måske i et opskruet tempo, med fysik og fede dueller. Måske bliver det ikke så meget taktiske finesser som syv mod seks eller offensiv opdækning, men der bliver kamp om hver en bold. Her skal vi forsøge at være lidt mere klar, med et bedre udtryk end Skibonitterne og med klart mest ild i øjnene. Kun sådan ligger der to point til TMT, så vi igen kan kigge opad i tabellen.

Og så bliver der brug for jer, publikum. En intens stemning i Tønderhal 2 giver simpelthen vinger, så kom ned i hallen, når Cecilie og Stine fløjter op til 2 x 30 minutters tophåndbold søndag klokken 15.00. Sammen er vi stærke.