TMT møder Rækker Mølle

Af Torben Lund

Rækker Mølle, rækkens eneste oprykker kan se tilbage på et forrygende 2022 og da rækken gik på julepause, var de med 15 point, en stærk outsider til top 3 og dermed oprykningskampe. TM Tønder spillede tilbage i Oktober udekamp mod Rækker Mølle og efter 13-13 ved pausen, scorede modstanderne de første 5 mål efter pausen. kampen sluttede 30-25 i en kamp hvor TMT bare blev nedkæmpet og sikkert besejret. Rækker Mølle har en rigtig stærk bagkæde med Lasse Hamann-Boeriths, Mathias Skræddergaard og Tobias Simonsen. Disse tre har tilsammen scoret 240 mål og er motoren i deres spil. Her skal vi se om vi kan få smidt lidt sand i maskineriet. I 2023 er det endnu ikke blevet til point for vestjyderne, der har mødt HØJ og TMS hjemme, samt Otterup ude.

Det var efter kampen i Rækker Mølle at TMT sadlede om til det stærke 5-1 forsvar. Det har givet 14 point i de seneste 11 kampe og vi er ubesejret i 2023, så selvtilliden er bestemt intakt. For at besejre Række Mølle skal vi have lukket ned for arbejdsomme Boeriths og storskydende Skræddergaard. Sidstnævnte tyrede 8 mål ind hos os i det omvendte opgør, men har ikke været helt så farlig på det seneste. I de seneste syv kampe har han blot scoret 18 gange, men giver vi ham plads, så skal den over to meter lange skytte nok være der.

TM Tønder skal finde de fantastiske dyder frem som vi har set i de seneste mange hjemmekampe, hvor fight, ild i øjnene og blod på knæene har været vores varemærke. Man slår ikke Rækker Mølle med en indsats på 99%, den skal have hele armen. I den seneste kamp førte de 21-16 over TMS, selv om de endte med at tabe, så det er et hold vi skal have kæmpe respekt for, så deres første point i 2023 ikke hentes i Tønderhal 2.

For at få vores drenge op på den store klinge, vil en velopfyldt Tønderhal 2 være til stor hjælp. De knap 600 tilskuere til den seneste hjemmekamp gjorde en stor forskel og kan vi komme endnu højere op, vil det jo være fantastisk. Kampen spilles på søndag klokken 15.00 og der er Fanzone fra klokken 13.45 hvor Red Support har spændende gæster.

Vi ses, på søndag, og det var klokken 15.00, sammen er vi stærke.