TMT nedkæmper Roskilde

TMT nedkæmper Roskilde

TM Tønder spiller blændende når de er underdogs, især når modstanderne er klare favoritter, men søndag eftermiddag stod vi i den modsatte grøft. Et kig på tabellen afslørede at vi var favoritter og det har holdet så skulle forholde sig til. Og det var da også tydeligt at man var klar på opgaven, selv om spillet ikke nåede samme niveau som i de seneste to hjemmekampe.

En relativ velopfyldt Tønderhal 2 gjorde også sit til at holde TMT spillerne i rette tænding. Tilskuerne i Tønder og Red Support er bare fantastiske til at løfte dette hold, og vi har nu vundet 5 af de seneste 6 hjemmekampe og tre på stribe.

Roskilde bragte sig foran 2-4, inden en stærkt kæmpende Tobias Balsby med to mål udlignede til 4-4. Roskilde scorede igen to gange, men midt i 1.halvleg kunne samme Balsby bringe TMT foran 8-7. Der blev skiftet ud i bagkæden og indskiftede Casper Madsen, Andreas Hylleberg og Livio Klausen bød alle ind med mål, så TMT kunne gå til pause med en 16-13 føring.

Defensiven stod ganske godt og fornemmelsen var at TMT nok skulle tage de to point. Samme fornemmelse havde vi dog haft i den omvendte kamp, og Roskilde kæmper godt og skyder meget udefra. Man lagde især mærke til en fornem defensiv indsats fra Anton Filtenborg, der  især efter pausen desuden var storspillende i angrebet. To mål af Anton og to af Thomas Clausen, blev fulgt op af Balsby, der spillede en rigtig god kamp og bragte TMT foran 22-17.

Roskilde tog timeout, der var problemer med det høje tempo som Kristoffer Vestergaard og Mathias Nikolajsen satte, men så hjalp det selvfølgelig ikke gæsterne at bænken for anden gang i kampen brokkede sig til en straf fra de udmærkede dommere. Dermed to minutters straf til gæsterne. Kort efter lavede Kristoffer Vestergaard et flot mål til 24-18 efter et vip fra Anton filtenborg.

Roskilde kunne godt mærke hvor det bar hen af og frustrationerne var tydelige. De kom dog flot videre og fik skabt en smule spænding, da de reducerede til 27-24 med seks minutter tilbage. TM Tønder kørte dog en sikker sejr hjem på 30-25 på en dag hvor kontrafasen ikke helt sad som sædvanligt, men indstillingen var der og så blev der kæmpet for de to point.

En god dag af mange spillere der bød ind. Jonas Wilde fik fuld spilletid og gjorde det rigtig godt. Anton Filtenborg overstrålede dog dem alle med stærkt spil i begge ender. Han er blevet rigtig god til at bruge sine skridt til at komme ind i banen og få en bedre vinkel at afslutte på. Det klæder ham og hans scoringsprocent er tårnhøj.

Anton Filtenborg: 5

Kristoffer Vestergaard: 5 (3)

Viktor Bergholt: 4

Tobias Balsby: 4

Mathias Nikolajsen: 3

Andreas Hylleberg: 3

Casper Madsen: 2

Thomas Clausen: 2

Livio Klausen: 1

Mikkel Damgaard: 1