TMT – Otterup er altid fede kampe

TMT – Otterup er altid fede kampe

Når TM Tønder og Otterup krydser klinger er der altid garanti for en fed fight. Det står skrevet i historiebøgerne, at uanset hvem der har vundet kampene, har det altid været spændende og fyldt med intensitet. Begge hold nægter at give op i deres indbyrdes kampe og kæmper til det sidste. Siden 2012 har vi spillet 12 kampe mod hinanden og det har resulteret i 8 sejre, 2 nederlag og 2 uafgjorte, set med TMT øjne.

Otterup kom godt i gang med sæsonen med en sikker sejr over Odense, men siden blev det kun til et enkelt point i de næste fem kampe. I den seneste hjemmekamp slog de Ajax og sidste weekend tabte de i HØJ. I alt er det blevet til 5 point og kan de slå TM Tønder hjemme, kommer de på samme pointtal som os, og rykker forbi os i tabellen. Det er derfor en særdeles vigtig kamp for fynboerne, skal de til at kigge opad i tabellen.

TM Tønder vil også gerne kigge opad i tabellen og efter det skuffende nederlag i HEI kræver det en sejr i den svære udekamp på fyn. Vi har virkelig brug for en trodsreaktion, en kamp hvor endnu flere byder ind og vi ikke lader modstanderen styre tempoet. Vi skal ikke bare lægge bolden i hånden på Kristoffer, men spille os til chancerne. Otterup vil nu også gerne spille med fart, så der skal nok komme fart over feltet. Desuden skal vi have forsvaret op i et andet gear, så vi kan få gang i kontrafasen. Er vi ikke klar i forsvarsdelen, bliver det svært at holde Otterup nede på de 25 mål, som vi gerne vil.

Otterup – TM Tønder spilles lørdag klokken 16.00