TMT overmatchet i Løjt Kirkeby
TMT overmatchet i Løjt Kirkeby
TMT overmatchet i Løjt Kirkeby
TMT overmatchet i Løjt Kirkeby

TMT overmatchet i Løjt Kirkeby

Der var niveauforskel på TM Tønder og SønderjyskE

Skrevet d. 14. august 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
TMT overmatchet i Løjt Kirkeby

TM Tønder er ikke hvor vi var på denne tid, sidste sæson. Det må vi konstatere efter et ydmygende nederlag tirsdag aften mod SønderjyskE. Nemmere bliver det ikke af at bærende spillere stadig ikke spiller. Christian Trans og Jeppe Johanson har stadig ikke spillet, og tirsdag aften var der også afbud fra Jesper Redlefsen og Felix kasch. Da Andreas Damgaard oven i hatten humpede ud midt i 1.halvleg, var vi virkelig ramt på ressourcerne.

Det skal dog ikke tage noget fra SønderjyskE der spillede en forrygende kamp med stærkt forsvarspil og en flot kontrafase, samt ikke mindst en forrygende Kristian Pedersen mellem stængerne. TMT førte 1-0. Kort efter stod der 1-5 efter 4 kontramål. SønderjyskE slap aldrig speederen og gik til pause foran 16-7. Kampen endte 31-17. Bedste mand hos TMT var Jacob Lyck der med en håndfuld mål gjorde sit. U-19 spilleren Rasmus Clausen spillede 2.halvleg og viste sig flot frem, med flotte mand mand dueller, et mål og en flot assist til Elmgaard.

Vi skal ikke forvente at TM Tønder får samme sæsonstart som sidste sæson, hvor vi vandt de første 9 kampe. Der er vi ikke endnu. Det er svært at spille holdet sammen når flere bærende spillere ikke kan deltage, så vi må regne med at ramme topformen noget senere. Det er dog en lang sæson og vi skal nok nå i mål selvom starten måske ikke bliver som ønsket.

Sammen er vi stærke.

 

TMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt KirkebyTMT overmatchet i Løjt Kirkeby

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden