TMT overmatchet

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet Skive hold og langt hen af vejen var vi også en værdig modstander for Skibonitterne, der viste sig at have et meget højt bundniveau.

Med Rune Schrøder som skytte og en stærk Tobias Balsby på stregen fulgte vi godt med i starten. 6-6 efter 10 minutter var resultatet af at begge hold havde nemt ved at score mål. Vi kom nogenlunde gennem to udvisninger på 38 sekunder, hvor Skive bragte sig foran med to. Resten af halvlegen udnyttede Skive dog de fejl der trods alt opstod, til at bringe sig foran med fem mål. Ved pausen stod der 15-18 i det målrige opgør.

Efter pausen havde vi et par muligheder for at få kontakt, da Skive ikke scorede i deres første 2-3 angreb. Det gjorde TM Tønder desværre heller ikke og da Skive så scorede tre i træk, på lidt over et minut, stod der 15-21 på tavlen. Den slags udfald, hvor vi ikke scorer de første fem minutter efter pausen, dem udnytter et hold som Skive. Gæsterne lod ikke TM Tønder æde sig ind på deres store forspring og kunne til slut vinde 32-39.

Resultatet er selvfølgelig ærgerligt, men Skive viste ingen nåde, i en kamp hvor de viser hvor godt sammenspillet en trup de er. TM Tønder har masser af gode perioder, men også i disse, scorer Skive mange mål og gør det svært at være modstander. Især havde Skives fløje en særdeles god dag, hvor de nærmest scorede efter behag.

Rune Schrøder: 6

Mathias Nikolajsen: 5

Livio Klausen: 4

Kasper Skov: 4

Nicolai Snogdal: 4

Tobias Balsby: 3

Nick Bøg: 2

Kasper Knudsen: 2

Sune Skovsen: 1

Anton Filtenborg: 1