TMT overvandt små 60 minutters 7-6

Og ESV kom tættere og tættere på og kun en storspillende Andreas Meyer sørgede for at 25-23 var det tætteste på de kom.
TMT overvandt 7-6 spillet

TM Tønder måtte undvære Sune Skovsen, der efter et træningsuheld gik rundt med en hævet ankel, men også dagens gæster fra Vendsyssel var hårdt afbudsramt til dagens kamp. Efter en fin start kunne Carl Søndergaard gøre det til 3-1 efter godt to minutter og så gik ESV i 7-6 og spillede angrebsmæssigt uden målmand. Det skulle vi lige vænne os til og efter 10 minutter havde gæsterne bragt sig foran 5-7. En brændt afslutning mod tomt mål og en afslutning fra Skov, der nærmest ramte alle stolper uden at gå ind, var selvfølgelig lidt uheldigt.

Der blev dog hurtigt rettet op og efter 17 minutter kunne Anton Filtenborg bringe TMT foran 10-8. En periode med føringer på 1-2 mål fulgte og ved stillingen 12-11 tog ESV timeout. Den pause fik TMT dog mest ud af. Vi udnyttede nogle fejl i deres 7-6 og scorede 4 mål i træk til stillingen 16-11. TM Tønder spillede som en velsmurt maskine i den periode, men desværre blev også Livio Klausen skadet, kort før pausen. Thomas Clausen kom ind og nåede lige at score til pauseresultatet 20-14.

Efter pausen blev der øget yderligere og Thomas Clausen sendte bolden i mål til 23-16. ESV blev dog ved med at tro på deres koncept og scorede tre mål i streg. TMT blev lidt for ivrige i angrebsspillet, mens gæsterne med mere tålmodighed spillede bolden rundt, til chancen bød sig. Og ESV kom tættere og tættere på og kun en storspillende Andreas Meyer sørgede for at 25-23 var det tætteste på de kom. ESV begyndte at lave flere fejl i deres 7-6 og det udnyttede vi, især Kasper Skov og Mathias Nikolajsen, var kvikke til at løbe bolden op i det tomme mål og da sidstnævnte scorede til 28-23, var der igen styr på kampen.

Efter samme koncept, godt forsvarsspil hele vejen over og skud i tomt mål, blev 28-24 til 32-24 og vi havde således vundet en periode på små 12 minutter med 7-1 og ESV opgav 7-6 spillet. Det hele sluttede med endnu en scoring af Mathias Nikolajsen, til slutresultatet 33-25. Forsvarsspillet var kampafgørende på en dag hvor der blev spillet 7-6 i over 50 minutter. Overordnet set er det derfor godkendt at holde dem på 25 mål og vi fik øvet os lidt i at spille mod 7-6 inden vi skal til Odense.

Til slut var der også plads til en lokal debutant, Magnus Poulsen fra U19 holdet. Magnus fik mærket suset fra TMT Red Support og fra et publikum der stod op og klappede af holdet, de sidste minutter. Og så leverede unge Poulsen da lige en super flot forsvarsaktion oveni. Godt gået unge mand.