TMT på udebane mod sultent tophold

TMT på udebane mod sultent tophold

Nordsjælland har hele sæsonen haft kurs mod den direkte vej tilbage til ligaen, men de er presset efter stort nederlag. Alt var lagt tilrette, kun et hjemmenederlag til netop Skive og en uafgjort i Skæring, var gået imod NH, men på det seneste har spillet ikke lige kørt på skinner. En heldig 26-25 sejr i Odense i februars sidste kamp, burde have været et wake up call, men nej, næste kamp ude mod Ajax, blev NH ganske enkelt smadret ud af banen. Ajax vandt 38-30 og det kunne være endt værre.

Dermed er Nordsjælland presset til ikke at smide flere point. De er et point foran Skive, som de mangler at møde i Skive i næstsidste spillerunde. Det er to uger siden den seneste kamp i Ajax, og hvordan de reagerer på den kamp kan vi ikke vide. Under alle omstændigheder er de KÆMPE favoritter mod TM Tønder. I deres øjne er vi nok en modstander de bare skal slå.

TM Tønder har haft mange gode oplevelser i 2021, og vi er tæt på at sikre endnu en sæson i 1.division. Senest blev det til uafgjort mod Otterup, mens vi efter en god præstation, måtte erkende at Skive var for stor en mundfuld. Vi har absolut ingen forventninger om at skulle have point med hjem fra Nordsjælland, så vi kan kun overraske, ja det ville nok være sensationelt hvis det skulle lykkes. Vore spillere kan spille frit og ingen vil pege fingre, uanset resultatet.

Kampen fløjtes igang på lørdag klokken 15.00 i Hillerød af Jonas Trust og Andre Visholm. Nordsjælland livestreamer kampen, følg med på deres facebookside. Husk også lige at købe støttebillet til næste hjemmekamp og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 500,- til Øster Højst Kro.