TMT sikrer point i vildt comeback
TMT sikrer point i vildt comeback
TMT sikrer point i vildt comeback
TMT sikrer point i vildt comeback

TMT sikrer point i vildt comeback

Thomas Clausen sikrede et point der føltes som to

Skrevet d. 28. februar 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
TMT sikrer point i vildt comeback

Lad det være sagt med det samme. Håndboldmæssigt var det ikke nogen køn kamp, da TM Tønder og Otterup HK spillede 30-30 (15-15). Til gengæld havde kampen alt andet. Fight, spænding, drama, rødt kort og mærkelige kendelser i massevis. De fynske gæster kom bedst fra start og bragte sig hurtigt foran 2-5. Begge hold lavede tekniske fejl og det var OHK bedst til at udnytte. TM Tønder havde det svært mod OHK’s 5-1 forsvar og efter små 10 minutter gik Wolle over til 7-6 spillet. Rasmus Clausen kom ind i stedet for Buch og Lars Kooij kom ind for keeperen, så vi spillede med to strege. Det gav Otterup et par nemme mål, men det gavnede også vores angrebsspil og på 7 minutter blev 3-6 til 8-8.

Det var dog Otterup der var i teten og efter 27 minutter bragte de sig igen i front, 12-15. TM Tønder sluttede dog halvlegen godt af og vandt de sidste 3 minutter med 3-0 på mål af Kasper Lydiksen, Troels Vejby og et straffekast efter tid, hvor Mikkel Ebeling viste coolnes og sendte bolden i mål til 15-15.

Efter pausen skiftede TMT målmand og Jonas Wilde kom ind. I første omgang hjalp det ikke det store, da hans redninger ikke umiddelbart gav mål i den anden ende. Efter 6 minutter kunne TMT dog bringe sig foran for første gang i kampen, da Mikkel Ebeling igen på straffe gjorde det til 21-20. TM Tønder havde teten og Jonas Wilde kunne have bragt os foran med 2, men brændte desværre på tomt mål, da Otterup også spillede 7-6.

Midtvejs i 2.halvleg lykkedes det igen OHK at bringe sig i front, ved 23-24. TMT var i kommende periode bagud med skiftevis 1-2 mål. Fire minutter før tid scorede gæsterne til 27-30 og det var også stillingen med 2½ minut tilbage. Kampen syntes tabt, men TMT nægtede at tabe, eller man skulle måske sige, Jonas Wilde nægtede at tabe. Teis Horn gjorde det til 28-30 og efter en redning af Jonas begik OHK straffe, der sikkert blev omsat af Mikkel Ebeling. Endnu en 100% redning af Jonas med 10 sekunder igen, hurtigt udkast til Vejby, der sendte bolden videre til Thomas Clausen, der i høj fart skød fra tremeterlinien og via undersiden af overlæggeren smadrede bolden i mål til kæmpe jubel. 30-30 men det føltes som en sejr.

TM Tønders stregspil var fantask mod Otterup. Lars Kooij rykker sig rigtig meget for tiden og spillede en stor kamp. Også Teis Horn var skarp og sammen danner de to et stærkt midterforsvar. Mikkel Ebeling skal også have stor ros for ikke mindst sin skarphed fra 7 meter. Og så skal der lyde stor ros til trænerteamet for at turde. Dette point blev vundet fra bænken.

Mikkel Ebeling: 7 (6)

Lars Kooij: 6

Teis Horn Rasmussen: 4

Troels Vejby Jørgensen: 4

Kasper Lydiksen: 3

Benjamin Holm: 3

Thomas Clausen: 2

Nichlas Buch Christiansen: 1

TMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comebackTMT sikrer point i vildt comeback

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
1 dag siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden