TSØ er en besværlig modstander

TM Tønder der har hentet 11 point og dermed ligger lige over TSØ i tabellen med en forskel på to point, skal naturligvis have et godt øje på Boeriths.
TMT skal på lang udebanetur

For tredie gang i sæsonen skal TM Tønder Håndbold på en lang udebanetur på over 300 kilometer. Alle udebaneture er lange for TMT, men nogle af dem er ekstra lange og det bliver en lang bustur for drengene, når turen går til Maribo for at møde Team Sydhavsøerne. Team Sydhavsøerne (TSØ) er en klub med en meget lang historie i 1.division. Vi vover pelsen og påstår at intet hold har været i rækken i så mange sæsoner i træk, som TSØ.

De seneste to sæsoner har været nogle af de bedste sæsoner for TSØ, og det skyldes ikke mindst, 1.divisions største stjerne i de to sæsoner, Nikolaj Jørgensen, der gjorde en kæmpe forskel for holdet. Han er skiftet til SønderjyskE, så det er lidt sæson 1 efter Nikolaj for sydøstdanskerne. Tilmed har de lige som os, skiftet ud på trænerposten, hvor succestræner Nick Szwiec er væk og erstattet af navnkundige Klaus Bruun Jørgensen.

TSØ har haft næsten samme program som os, da de hele vejen igennem har mødt de hold, vi mødte ugen før. I alt er det blevet til 9 point i de 9 kampe de har spillet. TSØ har haft nogle udskiftninger på holdet, men der er så kommet andre ind, såsom Lasse Hamann Boeriths og Kristian Lund Vukman som de vigtigste. Og især Boeriths kender vi jo som en spiller der ikke spiller det flotteste håndbold, men det er oftest hamrende effektivt.

TM Tønder der har hentet 11 point og dermed ligger lige over TSØ i tabellen med en forskel på to point, skal naturligvis have et godt øje på Boeriths. Kan vi slå hans spil i stykker er vi bestemt nået langt. Og ellers er det bare det sædvanlige med at stå godt i defensiven og løbe kontraer, hvilket bestemt ikke bliver mindre vigtigt i denne kamp. Og så må vi for alt i verden ikke skyde deres målmand varm, så koncentration i afslutningerne er også vigtig. Det er ved at være på tide at vi får en sejr på Lolland, da det er ved at være noget tid siden, og kan vi øge afstanden til fire point til TSØ, så ser det rigtigt fint ud i tabellen.

Sammen er vi stærke og vi glæder os til endnu en fantastisk opbakning fra TMT Red Support.