Ramte nordjyder gæster Tønderhal 2

TMT spiller på søndag

Turneringen vender nu og vi skal for anden gang i sæsonen møde Elitesport Vendsyssel, som vi i første runde besejrede 22-30 på deres bane, efter en stabil præstation. ESV måtte hen i 4.runde inden der kom point på kontoen, da de her spillede 31-31 ude mod Skovbakken. Ugen efter vandt de en flot 30-28 sejr over Århus HC og fulgte op med et nederlag i Køge og en sejr i Odense. Siden fulgte en rigtig trist tid for Vendelboerne, der af økonomiske årsager måtte sige farvel til såvel Direktør som cheftræner. Og siden sejren i Odense er det blevet til seks nederlag på stribe.

Det er dermed et ramt Elitesport Vendsyssel der kommer til Tønder på søndag, men det er også et pointsultent hold, der vil kæmpe en vis del ud af bukserne for at få point med fra Tønder. De har kun tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, så muligheden for at finde sig selv og få de nødvendige point er absolut til stede.

TM Tønder skal spille mod ESV, som de spiller hver gang. Tage modstanderen seriøs og få forsvaret op i samme gear som i den seneste hjemmekamp. ESV skyder relativt mange mål, ligger gerne og scorer mellem 23 og 29 gange. Kan vi stå godt defensivt og få nogle nemme mål i 1.bølge kontraen, vil der være rigtig gode muligheder for at kunne sætte to vigtige point på kontoen. For at få holdet op i det helt rigtige gear, ville en god kulisse, ikke være så dårligt, så kom i hallen på søndag klokken 15.00 og hjælp holdet til to fantastiske point, i den sidste hjemmekamp i 2023. Sammen er vi stærke.

Søndag kl.15.00: TMT-ESV. Husk Fanzonen åbner kl.13.45.