TMT startede året med sejr

TMT startede året med sejr

DHK Flensburg har med Claus Lyngsøe og Magnus Frisk Jensen på trænerbænken sat gang i et nyt projekt, et samarbejde med ungdomsafdelingen i Flensburg Handewitt. Ambitionerne er store og man vil gerne i Bundesligaen, men det er dog ambitioner, langt ud i fremtiden. Lige nu ligger det meget unge hold sidst i 3.Bundesliga med 4 point. Nienburg og Mecklenburger har også 4.point og der er to nedrykkere, så en vigtig tid venter holdet for overlevelse. I aller sidste runde spiller DHK netop hjemme mod Nienburg, så måske afgøres det hele der.

Tirsdag aften spillede TMT og DHK træningskamp, foran godt 130 tilskuere i Tønderhal 2. Fra kampens start var det Livio Klausen og Mathias Nikolajsen der flot styrede spillet, mens Viktor Bergholt scorede mål, både fra fløjen og på kontra. TM Tønder bragte sig foran 8-6 efter 20 minutter og Wolle tog timeout. Andreas Meyer overtog målet efter Emil Mathiasen og Meyer tog godt fra. Der blev skiftet lystigt ud og tryllet i angrebet, som da Kristoffer Vestergaard spillede bolden ud til Jesper Redlefsen på fløjen, fortsatte sit løb, fik bolden tilbage og scorede. Den er set før og denne gang gav den en 11-7 føring. Det blev 13-7 i denne gode periode og stillingen ved pausen var 14-9.

TMT startede anden halvleg med at øve syv mod seks spillet. Det gav en 18-11 føring. Når TMT spillede bedst var de et bedre hold end DHK, men der var også perioder hvor koncentrationsniveauet faldt og det var tyskerne gode til at udnytte. Ti minutter efter pausen ved stillingen 21-14 blev Jonas Wilde sat i målet. DHK satte Christoffer Adsersen i mål og han gjorde det ganske glimrende. Lyngsøe tog timeout ved 24-16 og lidt senere kunne han se at Adsersens mange redninger gav resultat. Stillingen var nu 25-20 og TMT gik tilbage i seks mod seks. Så tog Jonas Wilde fat med store redninger og dobbeltredninger, og med to mål af Andreas Hylleberg blev det 29-22. Anton Filtenborg skal roses for en stor kamp, det samme skal Jesper Redlefsen og Viktor Bergholt. De to sidste spillede sammen til sidst, med Viktor på højre fløj og det fungerede rigtig godt, bl.a. da Jesper med en lang aflevering lagde bolden i hænderne på Viktor der scorede til 31-22. Kampen sluttede 33-25.

Torsdag klokken 17.00 møder holdet det danske U-21 hold i Skærbækcenteret og der bliver der brug for en endnu bedre præstation, når Danmarks største talenter står på den anden side.

Vi ønsker Claus og Magnus held og lykke med resten af sæsonen og håber at i lykkes med overlevelsen.