TMT stopper HCM stime

Ca. 600 tilskuere havde fundet vej ned i Tønderhal 2, og de fik hvad de kom for, da et drama uden lige udspillede sig. TM Tønder var helt klar fra start og kunne bringe sig foran 3-1. En udvisning betød at HCM fik udlignet, men TM Tønder var lige en tand foran i startfasen. HCM kom foran for første gang efter 12 minutter til stillingen 6-7. Herfra var gæsterne bedst og kunne bringe sig foran med 4 mål ved stillingen 8-12. Lige før pausen kunne Jaris Tobeler reducere til 12-15, men troen på TMT var intakt, vi havde spillet en flot 1.halvleg.

Fra starten af 2.halvleg blev der byttet lidt mål og otte minutter efter pausen stod der 16-20. Mikkel Damgaard og Kristoffer Vestergaard sørgede med hver deres mål at stemningen igen steg i Tønderhal 2 og da Mikkel Damgaard med godt 7 minutter tilbage gjorde det til 24-25 og Jonas Laagerhus samtidig fik en 2 minutters udvisning, viste Tønderhal 2 sig fra sin bedste side. Stemningen var fantastisk og da Jesper Redlefsen udlignede og Kristoffer Vestergaard sendte et straffekast i mål til stillingen 26-25, lugtede tilskuerne sensationen. Desværre scorede HCM de to næste mål og 35 sekunder før tid scorede Jaris Tobeler det vigtige mål til 27-27.

HC midtjylland tog timeout og de endte med at få et straffekast med 7 sekunder igen. Tiden blev stoppet ved 59.58 og inden straffekastet blev taget lod dommerne tiden løbe ud. Det var nu Sebastian Jensen mod Jonas Wilde. Jonas havde taget et straffekast på Sebastian i første halvleg og et på Mikkel Madsen ved stillingen 17-20. Og Jonas gjorde det igen, fik benet på og sikrede et uafgjort resultat mod topholdet, hvis sejrsstime sluttede på 14. Så blev der jublet igennem hos spillerne, som havde vi lige vundet et mesterskab. Trommerne hos TMT Red Support blev prøvet af, hvad de kunne holde til og ja, hele hallen eksploderede. 27-27 – sikke et vigtigt point og rigtig godt for selvforståelsen.