TMT taber udsat kamp

Den udsatte kamp mod FIF blev en hverdagskamp, onsdag aften den 9.februar og en lang bustur sådan en onsdag og så en kamp mod et frisk og hurtigt spillende FIF er aldrig nemt, og det blev heller ikke nogen speciel god oplevelse for TM Tønder.

Det blev en målrig start, især for hjemmeholdet, der efter 10 minutter kunne bringe sig foran 7-3. Det blev kun værre. TMT havde svært ved at score og syv minutter før pausen stod der 14-7 til hjemmeholdet. De sidste 7 minutter stod dog i TMT’s og ikke mindst Jaris Tobelers tegn. Men 6 mål var Jaris arkitekten til at vi kunne score 6 mål i de sidste minutter, mens FIF blot nettede en enkelt gang. 15-15 ved pausen gav håb.

Efter pausen fulgtes holdene godt ad. Jaris scorede tre af de første 4 TMT mål til stillingen 19-19. Med 16 minutter tilbage var det sadig lige, da Kristoffer Vestergaard redeucerede til 24-23. Så gik angrebsspillet til gengæld helt i stå og med fem mål i træk kunne FIF lukke kampen. 29-23 og syv minutter tilbage. Og der var ikke endnu syv gyldne minutter i TMT, så da kampen sluttede kunne FIF juble over en sikker sejr på 31-26.

Det var 2 vigtige point der var på spil, da vi kunne have slået et hul til bunden. Omvendt betyder nederlaget at vi nu selv er en del af nedrykningsspillet og weekendens hjemmekamp mod Ajax København er nu sindsyg vigtig.