TMT tæt på sensationen
TMT tæt på sensationen
TMT tæt på sensationen
TMT tæt på sensationen

TMT tæt på sensationen

TM Tønder var 5 minutter fra sensationen

Skrevet d. 19. maj 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
TMT tæt på sensationen

TM Tønder var temmelig undertippet mod storholdet Bjerrinbro-Silkeborg, men holdet gik ikke på banen for at overleve, men for at vinde kampen, det var hurtigt ret tydeligt. Forsvarsmæssigt lykkedes vi fra starten med at lokke BSH profilerne, til at lave en række tekniske fejl og selv om de trods alt kom foran 0-2 så skulle TMT bare bruge 5 minutter på at vende det hele og bringe sig foran 5-2. Lidt efter ved stillingen 6-3 måtte gæsterne tage en timeout og de kunne senere bringe sig foran 8-9. TM Tønder lagde sig ikke ned og svarede igen mod et BSH hold, der måske ikke helt havde styr på hvad TM Tønders stærke og svage sider var. Ved pausen stod der 13-13 efter en pragtpræstation, ikke mindst af unge Emil Mathiasen i målet.

Efter pausen startede TM Tønder med to fantastiske forsvars aktioner af Rune Hinrichsen, som begge resulterede i TMT scoring. BSH svarede igen og bragte sig på 16-17 i den hæsblæsende og spændende kamp. Næste periode stod der TMT på og så stod der 21-19 med 12 minutter tilbage. Nu kunne publikum ane at der måske var en sensation på vej, men desværre fik Jacob Lassen og Nikolaj Øris spillet sig op til sidst, mens det var lidt stolpe ud for de flot kæmpende TMT stjerner og så endte det 26-29 til BSH, der ikke fik sparet på profilerne før de vigtige semifinale kampe om DM.

Vi må bare tage hatten af for TMT for en mesterlig præstation af holdet. Der var alt mulig grund til at være stolte af præstationen, men vi må også gerne ærgre os lidt, for chancen for sejr var absolut til stede i en stemningsfuld og velopfyldt Klosterhal 4. Tak for kampen Bjerringbro-Silkeborg.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden