TMT tæver tophold

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to point der kunne bringe dem op på 1.pladsen, mens TM Tønder havde brug for de to point for at komme væk fra nedrykningsstregerne. Dermed var der lagt op til en kamp mellem top og bund, med gæsterne i favoritrollen. Alt andet end en TMS sejr ville alligevel være noget af en overraskelse. TMS Ringsted havde lige et par skader flere end TMT, men det kan næppe have den store betydning for kampens resultat. Det var mere viljen og udstrålingen der var den store forskel.

Der blev lagt godt fra land fra de to forsvar og keeperne. TMS med et stærkt fysisk forsvar foran Bols og TMT med et bevægeligt forsvar foran Jonas Wilde. Der gik derfor over fire minutter inden Casper Madsen scorede kampens første mål. Da havde Jonas Wilde allerede taget et straffekast. Ved 1-1 fik de igen straffe, men der blev dømt overtrådt og så kunne TMT bringe sig foran 3-1. TMS fik kontakt igen ved 5-5. Hefra tog TMT fat og bragte sig foran 9-5. TMS kunne slet ikke finde løsninger i TMT forsvaret, mens især Madsen og Vestergaard fandt huller i TMS defensiven. TMS har to store brød der dækker treer, men der var masser af plads når vore backs kom på kant. Vestergaard gjorde det således til 12-6 og 13-7 og ved pausen var stillingen 14-8.

Fra 2.halvlegs start gik TMS i syv mod seks, det var de jo nærmest tvunget til. Det betød at de scorede de første tre mål efter pausen. Vestergaard, Madsen og Nikolajsen svarede dog igen og så stod der 17-11. Det bølgede frem og tilbage. TMT var i kontrol med føringer på 4-5 mål og et par gange var afstanden nede på tre mål, men hele tiden svarede vi igen. Syv mod seks spillet er ren guf for Viktor Bergholt der gentagne gange kunne erobre bolden og løbe ned og score i den anden ende. Også Jonas Wilde der holdt det høje niveau hele kampen fik scoret et mål, efter at have grebet en modstander ud.

Med tre mål af Viktor og et af Madsen, der hele tiden finder løsninger, når en passiv kendelse truer, blev 21-18 til 25-18 med syv minutter tilbage og det var kun et spørgsmål om sejrens størelse. Casper Madsen gjorde det til 28-20 inden TMS reducerede til slutresultatet 28-21 på et straffe efter tid. En meget flot og fortjent sejr til TM Tønder der udstrålede at de ville vinde, en udstråling som TMS ikke havde, men også et resultat der giver genlyd i rækken. Dertil kan tillægges at Ringsted får 8 straffekast, mens TMT får 2. Vi får 5 udvisninger og TMS får 2. Så kan man selv vurdere om det var et reelt billede af kampen.

Jonas Wilde blev efterfølgende kåret til kampens spiller, men der skal også lyde stor ros til Bergholt, Nikolajsen, Vestergaard og Madsen for fine præstationer i angrebsspillet, og forsvaret ikke at forglemme, uanset hvem der stod dernede. Fantastisk sejr, Sammen er vi stærke.

Viktor Bergholt: 7

Casper Madsen: 6 (2)

Mathias Nikolajsen: 4

Kristoffer Vestergaard: 4

Thomas Clausen: 1

Jonas Wilde: 1

Andreas Hylleberg: 1

Tobias Balsby: 1

Rune Hindrichsen: 1

Mikkel Damgaard: 1

Anton Filtenborg: 1