TMT-træner: “Rammer vi topniveau, kan vi være med”
TMT-træner: “Rammer vi topniveau, kan vi være med”
TMT-træner: “Rammer vi topniveau, kan vi være med”
TMT-træner: “Rammer vi topniveau, kan vi være med”

TMT-træner: “Rammer vi topniveau, kan vi være med”

TMT-træner Torben Sørensen tror på at hans hold kan drille stjernerne fra KIF Kolding København

Skrevet d. 2. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
TMT-træner: “Rammer vi topniveau, kan vi være med”

Det er en spændt, men optimistisk, TMT-træner, Torben Sørensen, der ser frem mod aftenens opgør i 888-ligaen, hvor hjemmeholdet får besøg af stjernerne fra KIF Kolding København. Navne som Bo Spellerberg, Philip Stenmalm og Magnus Landin træder i aften ind som gæster i den intense atmosfære i Tønder Hal 2. Dét at vi er på hjemmebane, skal gerne være medvirkende til, at der bliver lagt ekstra pres på aftenens modstandere:
“Det er en kamp, hvor der er rigtig meget på spil. Vi skal forsøge, at hive point hjem i bundkampen, mens KIF Kolding København kæmper om vigtige point til slutspilspladserne. Skal vi have point, så kræver det, at vi stiller større krav til hinanden end i kampen mod Nordsjælland. Vi skal tage initiativ og forsøge at stresse modstanderne. Sagt med andre ord, skal vi gøre alt for at de ikke rammer topniveauet – så vi skal i den grad være der både fysisk og mentalt. Vi har alle mand klar til kampen i aften, selvom der i ugens løb har været lidt sygdom blandt enkelte spillere”.

I mandagens kamp havde TM Tønder svært ved at få styr på de to Nordsjællandske bagspillere Nikolaj Petersen og Johan Mecklenborg. I aften møder de igen et hold med et par stærke bagspillere – og denne gang skal missionen lykkes:
“Det er klart, at hvis vi skal have succes i aften, så må Bo Spellerberg og Philip Stenmalm ikke få ret meget plads. Det er begge store profiler og meget snu og dygtige spillere. Så vi skal have løst deres samspil, og ikke mindst deres indspil til stregen. Ligeledes står KIF Kolding København kompakt i deres forsvar, så vi skal forsøge at komme på kant og få forsvaret i ubalance”.

Holdet har tidligere leveret flotte præstationer hjemme i Tønder Hal 2, og igen i aften skal der gerne være tryk på i den charmerende lille hal:
“Vi håber på stor opbakning til aftenens kamp. Det er nu vi skal hente point, og opbakningen hjemme i Tønder Hal 2 har rigtig stor betydning for holdet. Normalt kommer der også mange tilskuere fra Kolding med til udekampene, så i aften bliver der også en kamp uden for banen – den skulle vi (også) gerne vinde. Så vis at vi har den bedste hjemmebane”, slutter Torben Sørensen.

Kampen fløjtes i gang klokken 18:30, men kom gerne i god tid, da der forventes mange tilskuere til opgøret.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden