TMT vinder i Leck

Sporteck Leck havde arrangeret opvisningskamp mellem Flensburg/Handewitt og TM Tønder og der var virkelig gjort noget ud af det. Allerede når man kom til området stod Jugendfeuerwehr og dirigerede trafikken og uden for hallen blev der solgt grillpølser og drikkevarer. En time før kampstart var der super underholdning i hallen mens spillerne varmede op. Der manglede bestemt ikke noget, alt var forberedt til mindste detalje.

TM Tønder var til dagen bare 12 spillere. Jonas Wilde var eneste målmand, og ud over Meyer og Emil, manglede Thomas Clausen, Casper Madsen, Mikkel Damgaard og naturligvis Jaris Tobeler. Hos Flensburg manglede fem danske landsholdspillere, samt andre landsholdsspillere som Jim Gottfriedsen. De kunne dog stille op med Kevin Møller i målet, tre rigtig stærke bagspillere, bl.a. Lasse Møller og så var deres højre fløj rigtig dygtig. Så to afbudsramte hold, hvor Flensburg selvfølgelig var klart hårdest ramt af de manglende landsholdspillere.

TM Tønder scorede de to første mål og Jonas Wilde lyste rigtig meget op i starten. Flensburg hang hele tiden på, primært var de stærke i det hurtige opgiverkast. TM Tønder afsluttede med stor koncentration og gjorde det svært for Kevin Møller i målet. TM Tønder havde føringer til helt op på tre mål. Midtvejs i halvlegen var der masseudskiftninger på TMT holdet og Flensburg kom foran. Der blev dog hurtigt svaret igen med gode aktioner af Rune Schmidt og flotte kontramål af Jesper Redlefsen. Tyskerne sluttede halvlegen bedst af og kunne gå i omklædningsrummet med 20-18.

Efter pausen blev TM Tønders returløb forbedret og Flensburg fik ikke længere så mange nemme mål. Alligevel lykkes det tyskerne at komme foran med tre mål. Igen blev der skiftet godt ud, Anton Filtenborg var skarp i afslutningerne, forsvaret stod godt og Wilde tog fra i målet. Mathias Nikolajsen fik tacklet godt af på Lasse Møller der helt mistede modet og røg på bænken. Det betød at TM Tønder fik vendt kampen i de sidste 10 minutter og vandt 37-35 i en velspillet kamp i Leck, foran omkring 1000 tilskuere. En rigtig god oplevelse, et perfekt arrangement og to hold der matchede hinanden rigtig godt.