TMT viser gode takter

TMT viser gode takter

TM Tønder var en tur i Vojens for at prøve kræfter med SønderjyskE’s ligahold og det var langt hen af vejen en god oplevelse. SønderjyskE målmand Rasmus Bech startede godt og med gode redninger sørgede han for 3-1 føring til lyseblå. I den næste periode havde TMT keeper Magnus Siim et par gode redninger og TMT kunne bringe sig foran 7-9. Det var tydeligt at der i de få træninger der har været, var blevet trænet forsvar. Defensiven fungerede rigtig godt, mens angrebspillet var lidt mere tilfældigt.

Flere gange fik vi SE spillerne til at lave fejl i deres angrebsspil og ved stillingen 13-13 tog de lyseblå timeout. SønderjyskE kom foran 15-14 og med 18 sekunder til pausen var det Lars Krarup der kaldte sine spillere ud, så et sidste angreb kunne sættes op. det lykkedes ikke så 15-14 var stillingen ved pausen.

Efter pausen skruede de lyseblå lidt op for gassen i forsvaret og kom foran 20-17 med nogle kontrascoringer. Vi var inde i en skidt periode med for mange fejl og der blev også givet spilletid til alle på dette tidspunkt og SE kom foran 26-19, primært på vore fejl i angrebsspillet. Vi fik dog styr på dette og til slut tabte vi med hæderlige 29-24 efter en forsvarsmæssig rigtig god indsats, men med lidt for mange Kontramål mod os.

8 redninger af Siim og Meyer giver en redningsprocent på 22 og det skal nok blive meget bedre når samspillet mellem keeper og målmand bliver bedre. Angrebsmæssigt bliver vore bagspillere også klart bedre, når der bliver sat nogle gode aftaler ind, men på nuværende tidspunkt drejer det sig om at få defensiven på plads. Alt i alt ligner det et rigtigt spændende projekt, vi har gang i.

Nick Bøg Nielsen: 3

Livio Klausen: 3

Kasper Skov Andersen: 3

Carl Søndergaard: 2

Kasper Knudsen: 2

Tobias Balsby: 2

Nicolai Snogdal: 2

Anton Filtenborg: 2

Malte Pedersen: 2

Rune Schrøder: 2

Sune Skovsen: 1