TMT vs KIF

TMT vs KIF

Efter en måneds pause skal TM Tønder spille sæsonens absolut sidste kamp. Modstanderen er KIF Kolding der med en smal trup har imponeret i denne sæson, da holdet med Andreas Toudahl og Torben Sørensen ved roret, lykkedes at komme i slutspillet. Her blev det til en enkelt sejr, mod SønderjyskE og det blev afgørende for at det blev Bjerringbro og ikke SønderjyskE der kom i semifinalen.

KIF Kolding har i den grad imponeret med en fantastisk fight gennem sæsonen. En fight der har betydet at de med den smalle trup de har, ofte er gået i stå i slutningen af kampene, men KIF er et hold der igen regnes med i dansk håndbold og de er naturligvis helt klare favoritter mod TMT der sluttede 1.division som fjerde sidst.

Mens KIF Kolding har spillet sliutspil har TM Tønder ligget stille og har blot trænet. Dette giver naturligvis endnu en fordel for ligaholdet, så TM Tønders drenge skal egentlig bare gå ind til kampen for at få en god oplevelse, en sidste tur med klikken, da halvdelen af holdet jo som bekendt skal spille andre steder i næste sæson.

Vi livestreamer naturligvis kampen på vores facebook platform og du kan støtte os en sidste gang, ved at købe støttebillet til kampen. Blandt de der støtter os trækker vi lod om fine præmier fra Guldbageren/Vor Bager Tønder, Hans Iversen & Søn og Tøjeksperten Tønder. Og så håber vi bare at det er sidste gang uden jer tilskuere, for som vi siger i TMT – SAMMEN ER VI STÆRKE.