Pressemeddelse: TM Tønder Håndbold

Jeg ser frem til den kommende tid i Tønder-trøjen, hvor jeg glæder mig til at bidrage til klubbens målsætninger og ambitioner.
To år mere med Mathias Nikolajsen

TM Tønder forlænger med talentfuld bagspiller.

TM Tønder Håndbold er meget glade for at kunne bringe nyheden om, at vi har forlænget aftalen med den talentfulde bagspiller, Mathias Nikolajsen, med yderligere to sæsoner. Det blev allerede annonceret efter kampen i søndags, hvor vi til Aftermatchen kunne offentliggøre, at vi har fået en ny aftale i hus med talentfulde Mathias Nikolajsen for de kommende to sæsoner. Mathias havde kontraktudløb til juli 2024, men nu er aftalen forlænget med yderligere 2 sæsoner. En underskrift, der glæder sportschef Steen Thomsen rigtig meget:

”Allerede i sidste sæson beviste Mathias ved flere lejligheder, det store potentiale han besidder. Især hans ”hurtige føder”, sine gennembrud og sine gode vurderinger er med til at gøre Mathias til en vigtig spiller for os. I indeværende sæson har Mathias fortsat sin flotte udvikling, hvor der angrebsmæssigt er langt et endnu større ansvar på hans skuldre både som afslutter og spilfordeler. Vi er af den klare overbevisning, at Mathias indeholder et stort potentiale, som vi nu har i klubben frem til minimum juni 2026. Mathias kom til TM Tønder fra BSV op til sæsonen 2022/2023, og han har gennemgået en virkelig god udvikling. Mathias er en spiller, som angrebsmæssigt har et stort potentiale.
Hertil kommer, at han i takt med, at han øger sin fysiske formåen, så kommer han også til at ligge yderligere lag og tid på forsvarsmæssigt. Derfor vil han også få mere og mere spilletid på forsvarsdelen, hvilket samtidig betyder, at han i endnu højere grad får mulighed for at sætte sin hurtighed i spil i contra spillet.
Samtidig passer Mathias perfekt til de værdier, vi værdsætter i TM Tønder. Han har således den helt rigtige indstilling og bidrager til træning og kamp med en enorm energi, gejst og en vilje til at udvikle sig og derigennem blive endnu dygtigere. Tilmed er Mathias en særdeles vellidt person uden for banen, hvor han i fællesskabet med de øvrige unge og talentfulde spillere, udgør en stærk enhed i klubben. Hos Mathias ser vi det DNA, som vi ønsker i TM Tønder, og derfor er vi meget meget glade og tilfredse med, at det er lykkes at beholde ham i klubben i yderligere 2 sæsoner”.

Mathias Nikolajsen er glad for at være i TM Tønder, og glæder sig til yderligere to sæsoner:
” Jeg er meget glad og stolt over at have forlænget min kontrakt med TMT for yderligere to sæsoner.
Jeg ser frem til den kommende tid i Tønder-trøjen, hvor jeg glæder mig til at bidrage til klubbens målsætninger og ambitioner. En af grundene til jeg har valgt at forlænge min kontrakt er, at jeg synes vi har et utroligt godt hold, hvor vi sammen kan være med til at rykke TMT til et endnu højere niveau. Som spiller er jeg sikker på, at dette er det rigtige step i min karriere, idet jeg tror på at rammerne i og omkring TMT kan være med til at udvikle mig endnu mere både som menneske og håndboldspiller. Jeg glæder mig til fortsat, at skulle spille foran 1.divisions bedste fans både på hjemme- og udebane.”

Er der spørgsmål til ovenstående, kan man kontakte sportschef Steen Thomsen på mobil 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Galleri

To år mere med Mathias Nikolajsen
To år mere med Mathias Nikolajsen
To år mere med Mathias Nikolajsen
To år mere med Mathias Nikolajsen
To år mere med Mathias Nikolajsen
To år mere med Mathias Nikolajsen
To år mere med Mathias Nikolajsen
To år mere med Mathias Nikolajsen
To år mere med Mathias Nikolajsen