To sikre point i flot kulisse

To sikre point i flot kulisse

Det hele startede med et indløb med lyset slukket og mobiltelefoner tændt og dette gav et flot indløb for spillerne. Om det lige var det, eller om vi skal tilskrive Lars Krarup og Casper Madsen æren, skal være usagt, men spillerne havde det helt rette spændingsniveau fra starten. Magnus Siim tog den første afslutning og fortsatte det sublime spil fra Odderkampen og forsvaret stod perfekt. De to første angreb gav straffekast og selvom det ene blev misbrugt, så var vi foran fra 2.minut (1-0) og resten af kampen.

Efter godt 9 minutter kunne vi bringe os foran med 8-3, med seks forskellige målscorere og Rækker Mølle tog timeout. Det hjalp kun kortvarigt og efter 14 minutter bankede Rune Schrøder bolden ind til 11-5. Modstandernes keeper havde ud over et reddet straffekast, ikke lavet meget andet end at samle bolden ud af målet. Tobias Balsby og Carl Søndergaard sørgede for 13-6 føring og Meyer kom ind og tog et straffekast. Rækker Mølle kunne slet ikke få hul på vores forsvar med en eminent duo bestående af Kasper V Knudsen og skiftevis Tobias Balsby og Carl Søndergaard som styrmænd. Det gav en del tekniske fejl af de frustrerede gæster, såsom afleveringer ud over sidelinien.

De sidste seks minutter af første halvleg blev en anelse ærgerlig. Vi begyndte at brænde på deres målmand, men heldigvis havde Siim stadig godt fat. Også Nick Bøg viste format i et returløb hvor han fik fat i bolden i en Rækker Mølle kontra. Endnu et brændt straffekast efter tid, betød en halvlegsføring på 15-10 og den burde nok have været større, som spillet havde udviklet sig. I pausen var stemningen blandt publikum heller ikke helt positiv. Man var enige om at de sidste minutter havde vist at kampen ikke var lukket endnu.

Efter pausen måtte Rækker Mølle komme med noget, men de havde ikke taget højde for at TMT havde en Sune Skovsen, som var kommet ind. Han scorede 3 af de første 5 TMT mål og foran 20-14 var selv de mest skeptiske TMT tilhængere ved at være overbeviste om at sejren var på vej. TM Tønder fortsatte med at vise format defensivt hele vejen over. Bl.a. viste vores topscorer Kasper Skov, hvor sublim en forsvarsspiller han er og så var der ellers lukket af for skud ind over midten.

23-14 tolv minutter efter pausen og alt under kontrol, men så begyndte vi at brænde lidt lystigt og forsvaret hjalp heller ikke Siim i den periode. Det betød fem mål i streg til gæsterne. 23-19 og en lille smule uro hos publikum. Andreas Meyer kom ind i målet og Rune Schrøder og Carl Søndergaard fik med et par mål hver sat tingene på plads, så vi til sidst kunne juble over en sikker sejr på 29-24 efter endnu en fornem defensiv præstation. Til slut måtte det fantastiske publikum bare overgive sig. alle i hallen rejste sig op de sidste minutter, og den gestus fortæller holdet alt om en fremragende præstation. 18 redninger blev det til, det føltes som mange flere.

Kasper Skov Andersen: 6

Rune Schrøder: 5

Carl Søndergaard: 3

Mathias Nikolajsen: 3

Sune Skovsen: 3

Anton Filtenborg: 3

Livio Klausen: 2

Tobias Balsby-Pedersen: 2

Kasper V. Knudsen: 1

Malthe Pedersen: 1