To unge talenter får kontrakt

To unge talenter får kontrakt

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at to af de lokale talenter, Rasmus Mose og Emil Mathiasen, begge har indgået en 1-årig kontakt med klubben, gældende for den kommende sæson. Det er helt i tråd med klubbens målsætning om, at lokale spillere skal udvikles i ungdomsrækkerne, og at der hvert år kan tilgå spillere til førsteholdstruppen.

Om kontaktunderskrivelsen med Rasmus Mose og Emil Mathiasen siger direktør Kim Wittenkamp:
”Rasmus og Emil er to dygtige og talentfulde spillere, som begge har gennemgået en flot udvikling i vores ungdomsafdeling. Begge har stiftet bekendtskab med seniorhåndbolden, da Emil har haft en række kampe på vores 3.divisionshold og længe har trænet med førsteholdstruppen. Rasmus har gennem de sidste par måneder været med førsteholdstruppen, og har imponeret med stærkt forsvarsspil samt stor fart og overblik i angrebet. Begge spillere har den rette indstilling og det er to spillere vi forventer os meget af i de kommende år.”

Rasmus Mose har, bortset fra et enkelt år på efterskole i Vejle, altid spillet håndbold i TM Tønder. Rasmus glæder sig til den kommende sæson i klubben:
”Jeg har først og fremmest et stærkt tilhørsforhold til TM Tønder, fordi jeg har spillet her siden jeg startede til håndbold, og langt de fleste af mine relationer starter i Tønderhallerne. Dette giver en masse tryghed for mig personligt og som spiller. Dernæst ser jeg det som et kæmpe plus, at kunne starte mit første seniorår i en klub med en masse andre unge spillere, der også er ærgerrige efter at udvikle sig, og forbedre sine kompetencer. Sidst men ikke mindst, så synes jeg klubben har et godt setup, og nogle fantastiske tilhængere, der gør Tønder til et attraktivt sted at være.”

Også målmand Emil Mathiasen glæder sig over at fortsætte seniorkarrieren i TM Tønder:
”Jeg har valgt at skrive kontrakt med klubben, fordi jeg igennem de tre seneste ungdomsår har udviklet mig rigtig meget, og været glad for, at være en del af TMT. Klubben var god til at tage imod mig, og jeg har fået mange gode bekendtskaber. Den udvikling tror jeg på kan fortsætte i TMT. Jeg synes det virker som et spændende projekt klubben har gang i, hvor unge spillere har en rolle. Derudover har det lige siden jeg kom til Tønder, været et mål for mig at blive en del af førsteholdstruppen. Jeg er derfor vildt glad for, at skrive kontrakt, og ser frem til at spille håndbold foran en fyldt Tønder hal.”

Er der spørgsmål til ovenstående, er man velkomne til at kontakte Direktør Kim Wittenkamp.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Galleri

To unge talenter får kontrakt