Topfavorit kommer til Tønder
Topfavorit kommer til Tønder
Topfavorit kommer til Tønder
Topfavorit kommer til Tønder

Topfavorit kommer til Tønder

Det er kendte navne, der pryder HØJ truppen

Skrevet d. 14. oktober 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Topfavorit kommer til Tønder

Frank Mikkelsen, Søren Haagen, Alexander Hansen, Bo Spellerberg, Morten slundt, Mikkel Ebeling og Jeppe Jonasson er alle navne der klinger. Det er enten tidligere ligaspillere eller tidligere TMT spillere, men HØJ Håndbolds trup er meget mere end dem. Deres topscorer er Mikkel Ebeling, der med 23 mål har scoret under det halve af, hvad kristoffer Vestergaard har scoret og det viser bare hvilken bredde HØJ Håndbold besidder.

TM Tønder skal op imod et gennemrutineret hold, der spiller med stor fysik og det bliver en kæmpe udfordring for vore unge drenge. HØJ spiller klogt og de forstår at afgøre kampene i god tid. En tremmålsejr i Grindsted er det tætteste de har været på en dramatisk afslutning. En enkelt gang faldt de dog sammen, da de hjemme mod HC Midtjylland tabte 16-24. Ellers er der gjort rent bord og de er et af de 4 hold der står med 10 point for seks kampe.

TM Tønder er dog ikke uden chance mod HØJ. I kampene mod de forventede tophold er det blevet til nederlag på 1 og 2 mål, samt en sejr på 2 mål i den seneste kamp i Ajax. Vi skal derfor ikke frygte nogen, men spille vores chance. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at skal man slå HØJ, er der rigtig meget der skal lykkes og udfald skal undgås. Kan vi spille angebshåndbold som i Ajax og få forsvaret og kontrafasen en tand op, så har vi også chancen.

For at kunne lykkes 100% skal vi naturligvis også have hjælp fra vores fantastiske publikum. Vi er nu begyndt at vænne os til at spille i en larmende hal 2 og kan vi lige få de sidste ind på lørdag, vil det være en helt fantastisk hjælp for vore drenge. Bare giv den fuld gas i hal 2, på lørdag klokken 14.00 – Sammen er vi stærke.

Partner Reklame
Kampprogram 1 2122

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden