Tophold kigger forbi

Tophold kigger forbi

For to sæsoner siden gjorde TM Tønder, det fantastiske at vinde sæsonens første ni kampe. 18 point stod der på kontoen efter ni runder, og det er der ingen andre der har gjort i 1.division de seneste 10 år, og formentlig heller ikke de 10 år før det. Nordsjælland var tæt på sidst de var en tur i 1.division, og på fredag får de chancen for at gøre os kunsten efter og det netop på vores hjemmebane.

Nordsjælland er nemlig kommet forrygende fra start og har vundet de første 8 kampe. Spillemæssigt er de måske ikke helt på højde med sidste fredags modstandere fra Skive, men til gengæld har de nogle profiler med masser af ligaerfaring, der kan vinde kampe på egen hånd.

– 8 kampe – 16 point taler sit tydelige sprog for nedrykkerne fra Nordsjælland, der har niveauet til ligaen, og også hører til der. Så der venter os endnu en stor udfordring, hvor vi igen kan spille frit og se om vi kan skabe overraskelsen, siger cheftræner Jan Paulsen.

TM Tønder higer efter en sejr, ikke mindst hjemme i egen hal, men når man møder topholdet med maximum point, så er man alligevel udfordret. Dog er det hvad man kalder en gratis kamp, en kamp hvor man kun kan overraske, en kamp hvor man kan sætte sig andre delmål end en sejr, og så for alt i verden alligevel gå på banen for at vinde.

– Vi spillede en flot 1. halvleg i Skive og kan tage gode ting med fra den kamp. Forsvaret/målmænd skal stå stærkt mod specielt deres dygtige bagspillere og i angrebet kræver det noget mere omtanke end vi har præsteret tidligere, slutter Jan Paulsen.

Fredag aften klokken 19.00 fløjtes der op til kampen mod Nordsjælland. Matchmagasin. Billetter.

Der skal bæres mundbind overalt i Tønder Sport og Fritidscenter. Mundbindet må dog tages af når man sidder ned.