Tophold kommer på besøg
Tophold kommer på besøg
Tophold kommer på besøg
Tophold kommer på besøg

Tophold kommer på besøg

Skrevet d. 22. december 2016 af
Flemming Sørensen
Tophold kommer på besøg

Der venter TM Tønder en vanskelig sidste opgave i 2016, når holdet fredag aften får besøg af rækkens tophold, Aalborg Håndbold. Det første møde mellem de to hold endte med en sejr til Aalborg på 29-23 og siden den kamp har Aalborg Håndbold været placeret i toppen af rækken.

Men TM Tønder har naturligvis muligheder for at skabe en overraskelse og hente et eller måske to point. Hjemme i Tønder Hal 2 er holdet en farlig modstander og med publikumsopbakningen, så får spillerne måske lige de ekstra procent der skal til, for at hive point fra topholdet.

I sidste runde leverede holdet – specielt i 2.halvleg – en rigtig god præstation, men desværre var marginalerne mod slutningen ikke med holdet, som måtte se Aarhus vinde kampen. Der blev leveret fornemme individuelle præstationer og holdets stærke stregspiller, Martin Kjærgaard, leverede sæsonens bedste indsats og kronede denne med 10 scoringer og en senere udtagelse til ”Rundens Hold”. Det er da også de positive ting fra dette opgør, som i følge træner Claus Lyngsø, skaber optimize forud for Aalborg-kampen:

“Vi har specielt fra de sidste 30 minutter af opgøret i Aarhus, mange ting som vi kan bringe med videre. Men mange ting skal naturligvis også lykkes, hvis vi skal have point på fredag. Vores forsvar skal stå godt og så skal vi håbe på nogle lette contrascoringer. Det havde Skanderborg succes med i deres sidste kamp mod Aalborg, og der ligger èn af nøglerne til point. I det etablerede spil er Aalborg svære at score mod – de har nogle store drenge i forsvaret og har et godt niveau på alle pladser – også når de skifter ud”.

Stoklund, Schrøder, Endelait og de andre rødblusede spillere skal dog alle spille helt op til deres bedste på fredag. Aalborg Håndbold har en meget stærk trup, hvor der er mindst to dygtige spillere til alle pladser. Og det er især den norske bagspiller, Sander Sargosen, som er holdets store profil. Han har indtil nu scoret 85 gange i denne sæson, og har ligeledes næstsidste hånd på mange af scoringerne fra Aalborg Håndbold. Èn af ligaens største profiler!

Men også de øvrige bagspillere, Martin Larsen – Chris Jørgensen – Tobias Ellebæk og Arnor Atlasson, er alle profiler, som kan skabe farlige situationer. På stregen hos Aalborg er det fortrinsvis Simon Hald og den tidligere Ribe-Esbjerg spiller, Rene` Antonsen der huserer. Og som tilfældet var det i seneste hjemmekamp mod TTH Holstebro, så har Aalborg også nogle ”giftige” fløjspillere. Først og fremmest Patrick Wiesmark, der før denne sæson netop kom til klubben fra TTH Holstebro. Men også Buster Juul er en målfarlig herre, der er næstmest scorende for Aalborg i denne sæson med 60 mål i de første 15 kampe.

“På papiret har vi ikke de store chancer mod Aalborg, men motivationen i truppen er god og vi er klar til at vise hjemmepublikummet en meget bedre indsats end tilfældet var i den seneste hjemmekamp mod TTH Holstebro. Drengene er tændte og vil gerne slutte godt inden den lange kamppause”, slutter træner Claus Lyngsø.

MØD OP i Tønder Hal 2 og støt op om TM Tønder – PTI har købt alle billetter til kampen, og der er således FRI ENTRE`

Vi ses – #Sammenervistærke

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
6 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden