Tophold kommer på besøg
Tophold kommer på besøg
Tophold kommer på besøg
Tophold kommer på besøg

Tophold kommer på besøg

Skrevet d. 22. december 2016 af
Flemming Sørensen
Tophold kommer på besøg

Der venter TM Tønder en vanskelig sidste opgave i 2016, når holdet fredag aften får besøg af rækkens tophold, Aalborg Håndbold. Det første møde mellem de to hold endte med en sejr til Aalborg på 29-23 og siden den kamp har Aalborg Håndbold været placeret i toppen af rækken.

Men TM Tønder har naturligvis muligheder for at skabe en overraskelse og hente et eller måske to point. Hjemme i Tønder Hal 2 er holdet en farlig modstander og med publikumsopbakningen, så får spillerne måske lige de ekstra procent der skal til, for at hive point fra topholdet.

I sidste runde leverede holdet – specielt i 2.halvleg – en rigtig god præstation, men desværre var marginalerne mod slutningen ikke med holdet, som måtte se Aarhus vinde kampen. Der blev leveret fornemme individuelle præstationer og holdets stærke stregspiller, Martin Kjærgaard, leverede sæsonens bedste indsats og kronede denne med 10 scoringer og en senere udtagelse til ”Rundens Hold”. Det er da også de positive ting fra dette opgør, som i følge træner Claus Lyngsø, skaber optimize forud for Aalborg-kampen:

“Vi har specielt fra de sidste 30 minutter af opgøret i Aarhus, mange ting som vi kan bringe med videre. Men mange ting skal naturligvis også lykkes, hvis vi skal have point på fredag. Vores forsvar skal stå godt og så skal vi håbe på nogle lette contrascoringer. Det havde Skanderborg succes med i deres sidste kamp mod Aalborg, og der ligger èn af nøglerne til point. I det etablerede spil er Aalborg svære at score mod – de har nogle store drenge i forsvaret og har et godt niveau på alle pladser – også når de skifter ud”.

Stoklund, Schrøder, Endelait og de andre rødblusede spillere skal dog alle spille helt op til deres bedste på fredag. Aalborg Håndbold har en meget stærk trup, hvor der er mindst to dygtige spillere til alle pladser. Og det er især den norske bagspiller, Sander Sargosen, som er holdets store profil. Han har indtil nu scoret 85 gange i denne sæson, og har ligeledes næstsidste hånd på mange af scoringerne fra Aalborg Håndbold. Èn af ligaens største profiler!

Men også de øvrige bagspillere, Martin Larsen – Chris Jørgensen – Tobias Ellebæk og Arnor Atlasson, er alle profiler, som kan skabe farlige situationer. På stregen hos Aalborg er det fortrinsvis Simon Hald og den tidligere Ribe-Esbjerg spiller, Rene` Antonsen der huserer. Og som tilfældet var det i seneste hjemmekamp mod TTH Holstebro, så har Aalborg også nogle ”giftige” fløjspillere. Først og fremmest Patrick Wiesmark, der før denne sæson netop kom til klubben fra TTH Holstebro. Men også Buster Juul er en målfarlig herre, der er næstmest scorende for Aalborg i denne sæson med 60 mål i de første 15 kampe.

“På papiret har vi ikke de store chancer mod Aalborg, men motivationen i truppen er god og vi er klar til at vise hjemmepublikummet en meget bedre indsats end tilfældet var i den seneste hjemmekamp mod TTH Holstebro. Drengene er tændte og vil gerne slutte godt inden den lange kamppause”, slutter træner Claus Lyngsø.

MØD OP i Tønder Hal 2 og støt op om TM Tønder – PTI har købt alle billetter til kampen, og der er således FRI ENTRE`

Vi ses – #Sammenervistærke

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
19 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden