Topkamp i 3 division fredag aften
Topkamp i 3 division fredag aften
Topkamp i 3 division fredag aften
Topkamp i 3 division fredag aften

Topkamp i 3 division fredag aften

Rækkens nr. 1 SUS Nyborg kommer på besøg

Skrevet d. 9. januar 2020 af
tmt

I morgen fredag den 10 januar kl. 19.30 tager vi imod SUS Nyborg. Det er rækkens nr. 1 som kommer på besøg og da vi selv indtager 4 pladsen, kan man vel godt sige at der er tale om en topkamp.

Gæsterne har kun smidt 2 point i de første 12 kamp og det 1 point var mod os, da vi gæstede Nyborg hallen tilbage i slutningen af November. Som sagt spillede vi uafgjort i Nyborg, og deres udlignende mål kom 4 sek. før tid efter at vi havde spillet en fremragende kamp hvor vi havde været i teten hele kampen igennem.

SUS Nyborg råder over et rigtig godt hold, hvor især deres ”tunge” skyts på bagspilpladserne er en smule frygt indgydende ligesom deres 2 bølge kontra er stærk.

Når det så er sagt, så er jeg også rimelige optimistisk for Nyborg står faktisk godt til os. Men ingen tvivl, vi skal spille op til vores aller bedste for at beholde de 2 point i Tønder. Favoritværdigheden ligger hos Nyborg qua deres placering, og dermed også alt pres. De skal have 2 point for at kunne beholde 1 pladsen, omvendt skal vi helst også have point for at få skabt endnu bedre afstand til de nedre pladser og for at cementere 4 pladsen.

Nyborgs opstilling er ikke kendt, men jeg skulle blive meget forundret, hvis de ikke har en spiller eller 2 med som normalt optræder på deres 2 division hold (pt. indtager 1 pladsen). Og det kan blive en afgørende faktor, men det ser vi i morgen. Vi stiller selv op i en nået  anderledes & yngre opstilling end i seneste kamp, da vi ligesom i den omvendte stiller op med flere spillere fra vores talent fulde U19 Liga trup.

For at vi kan beholde de 2 point i Tønder, kræver det opstillingsparathed, fighter vilje/mandsmod og meget tålmodighed – og det er jeg sikker på at spillerne gør, men derud over har vi brug for den 8 mand i form at et stærkt hjemmepublikum.

Spillerne og undertegnede håber derfor rigtig meget, at TM Tønder’s trofaste/fantastiske tilskuere vil komme ned i Tønder hal 2 kl. 19.30 og støtte vores unge og talentfulde 3 division mandskab.

 

Mvh – træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden