Topopgør i 3 division
Topopgør i 3 division
Topopgør i 3 division
Topopgør i 3 division

Topopgør i 3 division

Nr. 4 versus Nr. 2

Skrevet d. 31. januar 2020 af
tmt
Topopgør i 3 division

Søndag kl. 14.00 løber vi ind på banen i Tønder hal 2 til et top opgør i 3 division, når rækkens nr. 2 Team Haderslev kommer på besøg.

De første 4 kampe i 2020 er vundet , og vi er ubesejret i 7 kampe på hjemmebane – faktisk en helt god statistik vi holder os på 3 division. Denne stime skulle vi ikke gerne have ødelagt, men det kommer til at kræve meget hårdt arbejde mod et godt sammensat Haderslev hold underledelse af den tidligere TM Tønder koryfæ Thomas Brix.

Vi har de sidste par sæson spillet tætte opgør mod Haderslev, og det tror jeg også vi kommer til igen. Den omvendte kamp i denne sæson tabte 25-23 så vi har da revanche tilgode.

Det bliver helt sikkert svært for Thomas Brix er en snu træner, og han har tidligere hævet uventet ting op af håndbold værktøjskassen, så vi skal virkelige være oppe på dupperne og være mega omstillingsparate.

Presset og favorit værdighed ligger på Haderslev qua deres placering, og de har virkelig brug for at vinde kampen hvis de skal holde sig inde i kampen om den direkte oprykning. Vi kan spille mere frit, om end vi også skal bruge de 2 point for at holde trit med de 3 tophold, for med en smule held er vi tilbage i ræset omkring muligheden for at komme til at spille om oprykning. Vi tager fortsat dog en kamp af gangen og så ser vi hvad det kan blive til.

Hvordan vi stiller op på søndag er ikke helt afklaret endnu, da vi fik lidt skader til træningen i går og derfor er der et par stykker fra vores meget talentfulde U19 trup som står på standby indtil vi har det fulde overblik.

Holdet og undertegnede vil rigtig gerne komme med en opfordring til TM Tønder’s helt igennem fantastiske trofaste støtter – kom ned i Tønder hallen på søndag kl. 14.00 og støt vort unge mandskab i deres bestræbelser på at vinde dette top opgør. Vi har brug for den 8 mand.

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden