Torben begejstret for indsatsen mod Ajax
Torben begejstret for indsatsen mod Ajax
Torben begejstret for indsatsen mod Ajax
Torben begejstret for indsatsen mod Ajax

Torben begejstret for indsatsen mod Ajax

Torben Sørensen roser spillerne for en stærk indsats i 2. halvleg

Skrevet d. 13. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Torben Lund
Torben begejstret for indsatsen mod Ajax

Tirsdagens opgør mod Ajax København viste, at TM Tønder igen formår at vinde, selvom spillet ikke fungerer helt optimalt i hele kampen. De første 30 minutter i Bavnehøj Arena var præget af stress, og ikke på det niveau vi ved holdet har. Til gengæld var 2. halvleg virkelig god, og her viste holdet store kvaliteter. Det glæder træner Torben Sørensen:
“Efter en svingende 1.halvleg, hvor vi ikke helt holder vores aftaler, så skal spillerne virkelig roses for en stærk præstation efter pausen. Vi fik tilpasset nogle ting i halvlegen, og det var en flok disciplinerede spillere, der den sidste halvdel af kampen ydede en flot indsats. Vores forsvar stod rigtig godt, og vores målmænd læste skytterne godt efter pausen. Derfor scorer de også kun 2 gange de første 17 minutter af 2. halvleg, hvilket skal tilskrives god fight, en stærk holdindsats og taktikken blev fulgt. I vores angreb spiller vi med disciplin og viste en parathed, hvilket bl.a. betød vi fik riposterne og disse blev omsat til scoringer. Tingene fungerede for os de sidste 30 minutter, hvor der var en god timing og ansvaret blev fordelt mellem spillerne. Vi har arbejdet en del med 7:6 spillet frem mod de kommende kampe, og det ser efterhånden rigtig godt ud. Vores fysiske styrke kom til udtryk i går, og så var det fedt, at vi har nogle gode alternativer i forhold til modstanderne. Slutteligt vil jeg, og spillerne sige tusind tak for den meget store opbakning, som vi igen oplevede i går. Der blev skabt god stemning på lægterne, og det betyder meget, at TMT Red Support og de mange andre tilskuere støtter os. Det var en fornøjelse”.

Torben Sørensen har gennem hele sæsonen prioriteret at have fokus på den næstkommende kamp. Den næste kamp for førerholdet i rækken, er på søndag, hvor vi får besøg at et mandskab der meget gerne vil være nummer 1. Her kommer nummer 2 fra Fredericia på besøg, og cheftræneren ser naturligvis frem til opgøret:
“Vi er inde i en rigtig god periode, hvor tingene hænger godt sammen, og ikke mindst hvor spillerne viser en stærk moral. Uanset om vi er bagud, så giver de ikke op. De kører på, og bliver ved med at tro på konceptet. Vi er ved at være skaderne i truppen kvit, og nu har vi to træninger til at forberede os på Fredericia. Det bliver en spændende kamp, hvor jeg håber hjemmepublikummet igen vil være med til at bakke os talstærkt op. Vi glæder os!”

Kampen mod Fredericia spilles søndag klokken 15.00, men kom i god tid – vi bliver rigtig mange i Tønder Hal 2

VI SES – SAMMEN ER VI STÆRKE

Torben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod AjaxTorben begejstret for indsatsen mod Ajax

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
1 dag siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
4 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 timer siden