Torben: “Dejligt at hilse på alle igen”
Torben: “Dejligt at hilse på alle igen”
Torben: “Dejligt at hilse på alle igen”
Torben: “Dejligt at hilse på alle igen”

Torben: “Dejligt at hilse på alle igen”

Cheftræneren var søndag på gæstevisit

Skrevet d. 6. marts 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Torben: “Dejligt at hilse på alle igen”

Mange blev meget overrasket, da de søndag eftermiddag var til håndbold i Tønder Hal 2. Overraskelsen gik ikke så meget på tingene på banen, men snarere det at klubbens cheftræner, Torben Sørensen, allerede var klar til at komme på gæstevisit.

Han var “den hemmelige gæst” i Erhvervsklubben inden kampen, hvor han blev mødt af store klapsalver, da han trådte ind af døren. Efterfølgende var Torben både glad og berørt over at være på “gæstevisit” i hallen:
“Selvom det var et kort visit, så var det rigtig godt at se og hilse på de mange mennesker igen. Det var overvældende at komme i Erhvervsklubben, hvor jeg virkelig fik en flot modtagelse. Jeg var glad for, at kunne fortælle lidt om min status. Jeg føler jo, at jeg efter omstændighederne har det godt, så jeg vil gerne afmystificere eventuelle “rygter”. Jeg hilste på spillerne og staben i torsdags. Det er fedt at følge Hans Martin, Wolle og Klinge, der virkelig gør et godt job i det daglige. I søndags kunne jeg så komme med lidt inputs, så Hans Martin kunne have mere fokus på “at være spiller” i denne kamp”.

Søndagens kamp mod Stoholm blev nøjagtig lige så vanskelig som den første gang vi mødte dem – et hold som vi har svært ved at spille mod:
“Stoholm leverede igen en flot indsats mod os. De kæmpede virkelig flot gennem alle 60 minutter, og som kampen skred frem, så skal vi være glade for begge point. De ligger ikke godt til os og er svære at spille mod. Og når vi ikke får omsat vores mange chancer, så blev det meget, meget tæt til slut. Men vi vandt og de to point var uhyre vigtige for os. Kampen i søndags viser egentlig meget godt, hvordan det er at ligge i hver sin ende af tabellen. Vi havde marginalerne, mens det ikke gik Stoholms vej. Det prøvede vi flere gange sidste år i ligaen, hvor vi så sad efter kampen og ærgrede os over tabte point. Jeg kan nemt sætte mig ind i Stoholms verden, men trods nederlaget til dem har jeg stor respekt for deres indsats.” slutter Torben Sørensen

Nu venter der søndag klokken 17:00 et brag af en kamp i Tønder Hal 2. Er kommer rækkens nummer 3 fra Skive på besøg. Mere om denne kamp senere på ugen, men sæt allerede nu kryds i kalenderen, for her får holdet brug for maksimal opbakning, hvis begge point skal blive i Tønder.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden