Torben: “Godt at se alle igen”
Torben: “Godt at se alle igen”
Torben: “Godt at se alle igen”
Torben: “Godt at se alle igen”

Torben: “Godt at se alle igen”

Skrevet d. 6. marts 2019 af
Flemming Sørensen

Mange blev meget overrasket, da de søndag eftermiddag var til håndbold i Tønder Hal 2. Overraskelsen gik ikke så meget på tingene på banen, men snarere det at klubbens cheftræner, Torben Sørensen, allerede var klar til at komme på gæstevisit.

Han var “den hemmelige gæst” i Erhvervsklubben inden kampen, hvor han blev mødt af store klapsalver, da han trådte ind af døren. Efterfølgende var Torben både glad og berørt over at være på “gæstevisit” i hallen:
“Selvom det var et kort visit, så var det rigtig godt at se og hilse på de mange mennesker igen. Det var overvældende at komme i Erhvervsklubben, hvor jeg virkelig fik en flot modtagelse. Jeg var glad for, at kunne fortælle lidt om min status. Jeg føler jo, at jeg efter omstændighederne har det godt, så jeg vil gerne afmystificere eventuelle “rygter”. Jeg hilste på spillerne og staben i torsdags. Det er fedt at følge Hans Martin, Wolle og Klinge, der virkelig gør et godt job i det daglige. I søndags kunne jeg så komme med lidt inputs, så Hans Martin kunne have mere fokus på “at være spiller” i denne kamp”.

Søndagens kamp mod Stoholm blev nøjagtig lige så vanskelig som den første gang vi mødte dem – et hold som vi har svært ved at spille mod:
“Stoholm leverede igen en flot indsats mod os. De kæmpede virkelig flot gennem alle 60 minutter, og som kampen skred frem, så skal vi være glade for begge point. De ligger ikke godt til os og er svære at spille mod. Og når vi ikke får omsat vores mange chancer, så blev det meget, meget tæt til slut. Men vi vandt og de to point var uhyre vigtige for os. Kampen i søndags viser egentlig meget godt, hvordan det er at ligge i hver sin ende af tabellen. Vi havde marginalerne, mens det ikke gik Stoholms vej. Det prøvede vi flere gange sidste år i ligaen, hvor vi så sad efter kampen og ærgrede os over tabte point. Jeg kan nemt sætte mig ind i Stoholms verden, men trods nederlaget til dem har jeg stor respekt for deres indsats.” slutter Torben Sørensen

Nu venter der søndag klokken 17:00 et brag af en kamp i Tønder Hal 2. Er kommer rækkens nummer 3 fra Skive på besøg. Mere om denne kamp senere på ugen, men sæt allerede nu kryds i kalenderen, for her får holdet brug for maksimal opbakning, hvis begge point skal blive i Tønder.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden