Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed
Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed
Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed
Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed

Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed

Mange har tænkt på TMT-træner Torben Sørensen i den seneste tid

Skrevet d. 2. marts 2019 af
Flemming Sørensen
Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed

TM Tønders træner, Torben Sørensen, gennemgik mandag i uge 8 en operation i hjernen, hvor en opdaget svulst blev fjernet. I forbindelse med offentliggørelsen af operationen og i dagene efter, oplevede Torben en overvældende betænksomhed:
“Jeg er meget berørt over, at så mange har tænkt på mig i forbindelse med min operation. Ud over venner, familie, bekendte, så er der rigtig, rigtig mange fra håndboldmiljøet, der har udvist stort format. Der er skrevet, ringet, sendt hilsener og sågar blomster og gaver. Derfor vil jeg meget gerne her igennem, sende en STOR TAK til de mange, der på en eller anden måde har tænkt på mig. Trænere og spillere fra mange klubber, ungdomstrænere og sponsorer i TM Tønder. Folk med en eller anden tilknytning til håndbolden, og i særdeleshed TM Tønder. Jeg har umuligt kunne svare alle, men I skal vide, at det betyder meget for mig og min familie. Jeg er meget beæret, og i dette tilfælde kommer sporten i anden række – det er fornemt.”

Torbens operation gik godt, men der venter stadigvæk et forløb med kemoterapi og strålebehandling. Status er dog pt at Torben føler sig godt tilpas:
“Det hele er indtil nu forløbet over al forventning. Jeg kan i princippet mange ting og medicineringen er aftagende. Naturligvis skal jeg passe på mig selv, og jeg sover noget mere end vanligt. For meget larm er ikke godt, og jeg skal naturligvis heller ikke tage chancer i forhold til at blive ramt i hovedet af fx en bold. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme tilbage.”

Mens Torben Sørensen er sygemeldt, er det Hans Martin Asmussen, Michael Wollesen og Dennis Klinge, der styrer træningen og kampene for TM Tønder. En opgave som Torben Sørensen er fuld af ros til trioen og spillerne:
“Jeg er meget imponeret over den måde som trænerteamet – og ikke mindst spillerne – de tackler situationerne på. Fra om søndagen at tabe den meget vigtige kamp mod Fredericia, og til efterfølgende at skulle indstille sig på, at jeg var væk i en periode. Derfor synes jeg også det var flot, at de – som kampen skred frem – fik et point med hjem fra Odder. Jeg har en god fornemmelse om, at der er opbakning fra alle sider. Jeg ser meget frem til at skulle hilse på alle igen, og glæder mig til at komme tilbage til fuld styrke.”

Det er fantastisk, at Torben er kommet godt gennem operationen, og vi er mange der glæder os til at hilse på ham igen – mon ikke han er tidligere tilbage i hallen, end mange havde forventet.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
2 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
3 uger siden

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber...
4 uger siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
2 uger siden

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden...
4 uger siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
1 uge siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
1 uge siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
2 uger siden

HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte...
4 uger siden

Generalforsamling 2022

1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Forelæggelse af...
4 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
3 uger siden