Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed
Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed
Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed
Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed

Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed

Mange har tænkt på TMT-træner Torben Sørensen i den seneste tid

Skrevet d. 2. marts 2019 af
Flemming Sørensen
Torben har oplevet en overvældende betænktsomhed

TM Tønders træner, Torben Sørensen, gennemgik mandag i uge 8 en operation i hjernen, hvor en opdaget svulst blev fjernet. I forbindelse med offentliggørelsen af operationen og i dagene efter, oplevede Torben en overvældende betænksomhed:
“Jeg er meget berørt over, at så mange har tænkt på mig i forbindelse med min operation. Ud over venner, familie, bekendte, så er der rigtig, rigtig mange fra håndboldmiljøet, der har udvist stort format. Der er skrevet, ringet, sendt hilsener og sågar blomster og gaver. Derfor vil jeg meget gerne her igennem, sende en STOR TAK til de mange, der på en eller anden måde har tænkt på mig. Trænere og spillere fra mange klubber, ungdomstrænere og sponsorer i TM Tønder. Folk med en eller anden tilknytning til håndbolden, og i særdeleshed TM Tønder. Jeg har umuligt kunne svare alle, men I skal vide, at det betyder meget for mig og min familie. Jeg er meget beæret, og i dette tilfælde kommer sporten i anden række – det er fornemt.”

Torbens operation gik godt, men der venter stadigvæk et forløb med kemoterapi og strålebehandling. Status er dog pt at Torben føler sig godt tilpas:
“Det hele er indtil nu forløbet over al forventning. Jeg kan i princippet mange ting og medicineringen er aftagende. Naturligvis skal jeg passe på mig selv, og jeg sover noget mere end vanligt. For meget larm er ikke godt, og jeg skal naturligvis heller ikke tage chancer i forhold til at blive ramt i hovedet af fx en bold. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme tilbage.”

Mens Torben Sørensen er sygemeldt, er det Hans Martin Asmussen, Michael Wollesen og Dennis Klinge, der styrer træningen og kampene for TM Tønder. En opgave som Torben Sørensen er fuld af ros til trioen og spillerne:
“Jeg er meget imponeret over den måde som trænerteamet – og ikke mindst spillerne – de tackler situationerne på. Fra om søndagen at tabe den meget vigtige kamp mod Fredericia, og til efterfølgende at skulle indstille sig på, at jeg var væk i en periode. Derfor synes jeg også det var flot, at de – som kampen skred frem – fik et point med hjem fra Odder. Jeg har en god fornemmelse om, at der er opbakning fra alle sider. Jeg ser meget frem til at skulle hilse på alle igen, og glæder mig til at komme tilbage til fuld styrke.”

Det er fantastisk, at Torben er kommet godt gennem operationen, og vi er mange der glæder os til at hilse på ham igen – mon ikke han er tidligere tilbage i hallen, end mange havde forventet.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden