Torben P. & co. gæster os op til jul
Torben P. & co. gæster os op til jul
Torben P. & co. gæster os op til jul
Torben P. & co. gæster os op til jul

Torben P. & co. gæster os op til jul

TM Tønder spiller den 23. december klokken 14:10 sidste kamp i 2017

Skrevet d. 22. december 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Torben P. & co. gæster os op til jul

Årets sidste kamp i 2017 spilles lørdag eftermiddag klokken 14:10, og her får vi besøg af den tidligere TM Tønder spiller, Torben Petersen, og hans hold fra Smilets By.

Århus Håndbold har revanche til gode tilbage fra det indbyrdes møde i Tønder i sidste sæson, hvor TMT tog sejren. Til gengæld var det ikke den store spænding i det første opgør i dette års 888-liga, hvor Århus Håndbold vandt 29-22 – i morgen skal hjemmeholdet gerne have point!
Det er godt hold som gæster Tønder lørdag eftermiddag – et hold med et meget højt topniveau. Inden kampen i morgen er holdet placeret som nummer 7, og bør været et af de hold der er at finde i slutspillet. Århus fik en skidt start på sæsonen med nederlag til Nordsjælland, men har siden spillet nogle rigtig gode kampe og bl.a. besejret KIF og Sønderjyske 2 gange.

Det er især holdets bagkæde der er en trussel. Torben Petersen, Anders Martinusen, Omar Igni Magnussen og Sebastian Henneberg er rigtig dygtige spillere, men også fløjspillerne Sigvaldig Gudjonsson og Frederik Schilling har i denne sæson imponeret – ikke mindst i contrafasen. TM Tønder´s træner Torben Sørensen forudser da også en målrig og tæt kamp:
“Kampen i morgen er årets sidste chance for point, og vi har i sinde at vise vores store og trofaste hjemmepublikum, at vi vil slutte 2017 med point. Det er vigtigt for os, at vi får sluttet godt inden der kommer en lang kamppause. Århus Håndbold er et godt hold, der meget gerne vil fremad banen, de spiller hurtigt og har især nogle backs, der rigtig gerne vil afslutte. Derfor handler det for os om at stå godt i forsvaret, og ikke mindst komme hurtigt retur og være klar på det “tryk” som de givetvis vil komme med. Vi har haft en opadgående kurve i de seneste kampe, og denne skal meget gerne fortsætte i morgen. Jeg tror det bliver en målrig kamp, og skal vi have begge point, så skal vi holde Århus på max 25-27 scoringer. Vi vil rigtig gerne slutte ordentligt af i 2017 og vise at vi virkelig vil det her!”

TM Tønder spillede i perioder af sidste kamp mod Holstebro igen rigtig godt håndbold, og var med helt til slut. Desværre endte det med et nederlag – men lørdag skal der point på kontoen. Kom i hallen og se spillerne i deres sidste hjemmekamp i 2017. Et år med mange store oplevelser……… Forårets nervepirrende kampe mod Skive om en ligaplads, sejren i Santander Cup mod BSV og efterårets dramaer mod ikke mindst Sønderjyske og Skanderborg.

I morgen venter en ny tæt kamp – holdet har brug for al den støtte vi kan give. Kom i hallen og bak op om vores hold – de fortjener det.

Vi ses i Tønder Hal 2 i morgen. Kampen fløjtes i gang klokken 14:10 af Mads Hansen og Martin Gjeding. Kom i god tid – vi bliver mange i hallen igen i morgen

 

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden