Torben Petersen: Fin opstart skal følges op med ny sejr
Torben Petersen: Fin opstart skal følges op med ny sejr
Torben Petersen: Fin opstart skal følges op med ny sejr
Torben Petersen: Fin opstart skal følges op med ny sejr

Torben Petersen: Fin opstart skal følges op med ny sejr

Den tidligere TM Tønder spiller, Torben Petersen, er klar til at tage mod sin gamle klub på lørdag

Skrevet d. 21. september 2017 af
Flemming Sørensen
Torben Petersen: Fin opstart skal følges op med ny sejr

Den tidligere TM Tønder profil, Torben Petersen, er igen klar for Aarhus Håndbold, efter han i foråret 2016 pådrog sig en korsbåndsskade i en pokalkamp mod netop TM Tønder. En grim skade for den talentfulde spiller, der allerede i sin ”TMT-tid” viste, hvilket stort potentiale han besidder. Torben er, ifølge ham selv, kommet godt i gang med sæsonen:
”Min status er rigtig god! Jeg mærker ikke noget til skaden i knæet mere, så fokus er 100 % på at spille håndbold. Jeg har spillet meget i opstarten og her i begyndelsen af sæsonen, hvor jeg synes det er gået fint. Mit fokus er på stadig at udvikle mig som håndboldspiller”

Aarhus Håndbold er næste opgave for TM Tønder, som lørdag klokken 15:00 løber på banen i Ceres Arena i Smilets by mod øjeblikkets nummer 5 i 888-ligaen, Aarhus Håndbold.
Aarhus Håndbold har et rigtig spændende hold, som må forventes at komme i slutspillet. Holdet har da også – bortset fra et meget overraskende nederlag mod Nordsjælland – fået en fin start på sæsonen. En opstart hvor mange ting – ifølge Torben Petersen – er lykkes for holdet:
”Jeg er egentlig tilfreds med opstarten, hvor vi har vundet 3 ud af 4 kampe – hvis vi tæller pokalkampen med. Kampen i Nordsjælland er vi naturligvis ikke tilfredse med, fordi der var vi der slet ikke spillemæssigt. Til gengæld er det godt, at vi vinder to gange på udebane over Sønderjyske, som er et svært sted at spille. Vi har i perioder vist rigtig godt spil, og vist hvad man kan forvente af os i denne sæson”

Lørdag gælder det kampen mod Torbens tidligere klub. Og ifølge venstre backen, så er de i Aarhus godt forberedt på at møde os:
 ”TM Tønder har vel ikke helt fået den ønskede start på sæsonen i 888-ligaen. For mig at se er højresiden  blevet svækket efter Nikolaj Enderleit er væk. Nu afhænger deres spil meget af få spillere på holdet, og om deres målmænd står en god kamp. Vi har forberedt os på deres offensive forsvar, som de spillede mod TTH Holstebro i sidste kamp. Vi har naturligvis et vågent øje med spillere som Oliver Eggert og Kristian Stoklund og så deres sammenspil med stregen”, slutter Torben Petersen.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden