Torben S: Stolthed og stor ros til spillerne
Torben S: Stolthed og stor ros til spillerne
Torben S: Stolthed og stor ros til spillerne
Torben S: Stolthed og stor ros til spillerne

Torben S: Stolthed og stor ros til spillerne

Stor tilfredshed hos Torben Sørensen, der roser spillerne for at bidrage med værdifulde inputs

Skrevet d. 30. august 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Torben S: Stolthed og stor ros til spillerne

I den første officielle kamp som træner for TM Tønder, leverede Torben Sørensen og hans hårdt kæmpende mandskab en præstation af de helt store. Holdet ekspederede som bekendt forhåndsfavoritterne fra BSV ud af turneringen, og resultatet, indsatsen og ikke mindst måden spillerne agerede på, gør den nye træner både glad og stolt:
”Jeg er bare så stolt! Vi har ventet længe på at komme i gang med at spille kampe, hvor der er meget på spil. Vi har helt bevist spillet mange træningskampe, bl.a. for at Mark og jeg kunne se spillerne i mange kampsituationer, men også fordi vi – trænere og spillere – skal lære hinanden at kende. Det synes jeg har været en rigtig god proces, og vi viste rigtig gode takter i går – alle bød ind. Både på og uden for banen var spillerne engageret, og kom undervejs med input til de forskellige faser i spillet – netop derfor var det på mange måder en stor holdpræstation der blev leveret”

Bortset fra starten af kampen, og en kort periode i 2.halvleg, så var det med hjemmeholdet i front – og det var vel at mærke mod et BSV-hold der på ingen måde sparede de mange profiler. Det er ikke så tit, at sådan overraskelser bliver en realitet, men det var fuld fortjent at TM Tønder vandt kampen. Torben Sørensen har også stor ros til holdet i forbindelse med optakten:
”Vi har brugt meget tid på at finde frem til, hvordan hver enkelt spiller yder sit bedste, samt hvordan vi som hold kan løse opgaverne på og uden for banen. Det er en proces som er sat i gang, og vi er slet ikke i mål. Det var derfor en sand fornøjelse at følge spillernes inputs omkring det taktiske oplæg til kampen. De har bidraget og været meget konstruktive. Jeg synes, at vi var godt forberedte – ikke mindst på deres 7:6 spil, men generelt tog mange spillere et stort ansvar”

I den hektiske slutfase, vil det have været naturligt, hvis de langt mere rutinerede BSV-spillere, havde bragt sig i front og slutteligt vundet kampen. Sådan gik det som bekendt ikke i den afgørende fase, hvor spillerne bevarede roen. Kristian Stoklund viste coolness, og styrede spillet flot. Der blev spillet frem til flere oplagte muligheder, men ikke alle omsat i mål. Generelt var træner Sørensen dog fint tilfreds med angrebsspillet gennem hele kampen:
”Vi laver selvfølgelig nogle fejl i angrebet gennem kampen, men vi lærer af disse fejl og gentager dem ikke. Jeg synes vi spiller velovervejet og træffer mange gange de rigtige beslutninger. Spillerne virkede til at være i balance og forstod at slå til, når chancerne var der undervejs i kampen”

De gode takter skal følges op på søndag, når der fløjtes op til første turneringskamp. Her er der igen hjemmebane, når Mors/Thy gæster Tønder Hal 2 klokken 15:00.

Kom i hallen og se kampen – vores hold fortjener fuld opbakning efter præstationen mod BSV.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden